Akció!

RCD Espanyol – Celta Vigo

Időpont és helyszín

2019.04.24 20:30 @ Cornella El Prat, Barcelona


Belépőjegyek az RCD Espanyol – Celta Vigo spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek a stadion jegypénztárában vehetek fel voucher ellenében.Kiürítés

Leírás

Az RCD Espanyol egy barcelonai székhelyű sportegyesület. Az FC Barcelona árnyékában élve is a spanyol labdarúgás történetének 6. legeredményesebb csapata az Espanyol. Az Espanyolt 1900. Október 28-án alapította Ángel Rodríguez, a barelonai egyetem építészmérnök hallgatója. A labdarúgócsapat első otthona Barcelona jómódú városrészében, Sarriàban volt, ahol még Sociedad Española de Football néven szerepelt az egyesület. Egy évvel később Club Español de Fútbol lett a csapat neve. 1928-ban a csapat tagja volt a Primera Division (spanyol liga) megalapítóinak. 1929-ben megnyerte a Copa del Rey-t. Az Espanyol volt az első olyan spanyol klub, amelyet spanyol és katalán szurkolók együtt támogattak.

Stadion:

A csapat jelenleg Barcelona külvárosi részén található 40 000 néző befogadására alkalmas Cornella El Prat stadionban játszik.

Jegyátvétel:

A jegyek a stadion jegypénztárában vehetők fel voucher ellenében , amit a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre küldünk!

Helyszín térképen