RCD Espanyol – Celta Vigo

Esemény időpont és helyszín

2024.12.01 00:00 @ Stage Front Stadium, Barcelona


Belépőjegyek az RCD Espanyol – Celta Vigo spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy (pdf) formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.



törlés

Leírás

Az RCD Espanyol egy barcelonai székhelyű sportegyesület. Az FC Barcelona árnyékában élve is a spanyol labdarúgás történetének 6. legeredményesebb csapata az Espanyol. Az Espanyolt 1900. Október 28-án alapította Ángel Rodríguez, a barelonai egyetem építészmérnök hallgatója. A labdarúgócsapat első otthona Barcelona jómódú városrészében, Sarriàban volt, ahol még Sociedad Española de Football néven szerepelt az egyesület. Egy évvel később Club Español de Fútbol lett a csapat neve. 1928-ban a csapat tagja volt a Primera Division (spanyol liga) megalapítóinak. 1929-ben megnyerte a Copa del Rey-t. Az Espanyol volt az első olyan spanyol klub, amelyet spanyol és katalán szurkolók együtt támogattak.

Stadion:

Stage Front Stadium az Espanyol stadionja. A 36 000 m²-es telken álló stadiont 3 év alatt kb. 60 millió €-ért építették Mark Fenwick és Esteve Gasulla győztes pályázata alapján, 2009 nyarán készült el. 40500 néző befogadására alkalmas, az arénában csak ülőhelyek vannak. Mellette 3278 parkolóhelyet létesítettek. A nyitómérkőzést 2009. augusztus 3-án játszották a Liverpool ellen. Eredeti nevét onnan kapta, hogy Cornellà de Llobregat község területén, El Prat de Llobregat közelében épült fel, de a csapat eladta a névhasználati jogot a stadionra. Daniel Jarque 2009-es halála után felmerült, hogy róla nevezik el a stadiont, végül 2014-ben 7 évre a Power8 nevet vette fel. 2019. szeptember 20-án itt játszották az 1:1-es végeredménnyel zárult Espanyol-Ferencváros Európa-liga csoportmérkőzést, ami a Ferencváros első európai kupa csoportkörös mérkőzése volt 15 után.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!