Akció!

Forma 1 Abu Dhabi Nagydíj

Esemény időpont és helyszín

2023.11.24 10:00 @ Yas Marina Circuit, Abu Dhabi


3 napos (Péntek-szombat-vasárnap) belépőjegyek a választott kategóriában és tribünön a FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX-re. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény hetén.törlés

Leírás

A Formula–1 abu-dzabi nagydíjat 2009-től rendezik meg a Yas Marina Circuit-en, az Egyesült Arab EmírségekbenA Yas Island Circuit egy 5,5 km (3,4 mérföld) hosszú motorsport-versenypálya Abu-Dzabitól nem messze, az Egyesült Arab Emírségekben. 2009-től ezen a pályán rendezik a Formula–1 abu-dzabi nagydíjat. A pályát a német Hermann Tilke tervezte és az arab Aldar Properties volt a kivitelező. A F-1 versenyek gyakran tengerhez közeli helyszíneken kerülnek megrendezésre, így az Abu Dhabi Nagydíj is melyet a Yas Marina Pályán bonyolítanak le. A pálya a Ferrari birodalom területén, a tengerparthoz közel került kialakításra. A novemberi klíma ideálisnak mondható, még kellemesen meleg és napsütéses napok várhatók.

Pálya:

A versenypálya két egymástól jól elkülöníthető szakaszból áll. Egyik, kanyargós része a monacói pálya kikötő részéhez hasonlít, további különlegessége, hogy a bokszutca kivezetése a versenypálya alatt halad el. Az elsőként Bruno Senna ment körbe a pályán egy teszten.

  • Ülőhelyek száma – 41,093
  • Területe – 161.9 hektár

Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!