FC Everton – Crystal Palace

Esemény időpont és helyszín

2024.09.28 00:00 @ Goodison Park, Liverpool


Belépőjegyek a Everton FC – Crystal Palace angol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.



törlés

Leírás

Az Everton Football Club egy 1878-ban alapított angol futballcsapat Liverpoolban. Jelenleg a Premier League-ben szerepel a csapat és története során több szezont töltött az élvonalban, mint bármely másik angol klub. Az öt legsikeresebb angol csapat között tartják őket számon, mivel kilencszer megnyerték a bajnokságot, ötször az FA Kupát, egyszer pedig a KEK-et. Legutóbb 1995-ben nyertek trófeát, az FA Kupát. A klub jelenlegi menedzsere Roberto Martínez, aki 2013 júliusában szerződött a klubhoz a szezon végén a Premier League-ből kiesett Wigantől. Az Everton 1878-ban alapult, legnagyobb riválisa természetesen a város másik profi csapata, a Liverpool. Összecsapásaikat Merseyside derby-ként emlegetik. 2006-ban a vezetőség bejelentette, hogy egy új, nagyobb stadion építését tervezi. A Stolverkosoknak sok szurkolója van, a 2005/06-os szezonban átlagosan a maximális befogadóképesség 90%-a volt kihasználva. Sok ismert játékos fordult már meg az Everton-ban. A valaha volt leghíresebb Dixie Dean, aki az 1920-as és 1930-as években játszott a Goodison Parkban és máig élő gólcsúcsot állított fel azzal, hogy egy szezonban 60 gólt szerzett.

Stadion:

Goodison Park az Everton FC otthona Liverpoolban 1892 óta. A stadion 40 158 férőhelyes. 1891-ben John Houlding, az Anfield Stadion bérlője vásárolta meg a területet. Hivatalosan 1892. augusztus 24-én nyitották meg. Az első meccs a Goodison Parkban a Nottingham Forest ellen zajlott, 1892. szeptember 3-án. A mérkőzés 2–2-es döntetlennel ért véget. Az Everton első bajnoki győzelmét a Newton Heath ellen szerezte, 6–0-ra verték a csapatot. 1913-ban ez volt az első angol futballpálya, melyet az uralkodó (V. György király) meglátogatott. Itt készítettek először befedett kispadokat Angliában. Az 1966-os világbajnokság döntőjét, az 1894-es és az 1910-es FA-kupa-döntőt itt játszották. 1895. április 6-án a Goodison Parkban rendezték az Anglia–Skócia válogatott mérkőzést, ezzel az Everton lett az első klub, amelynek a stadionjában válogatott mérkőzést játszottak.

Maon Stand – Főlelátó

  • Kapacitás: 12,664 fő
  • Építve: 1971

Összeolvad a Main Standdel, a Family Enclosureel és a Top Balconyval.

Bullens Road

  • Kapacitás: 10,784 fő
  • Építve: 1926

A Bullens Roadot a híres futballpálya-építész Archibald Leitch építette.

Gwladys Street End

  • Kapacitás: 10,788 fő
  • Építve: 1938

A Gwladys Street a kapu mögötti rész Goodison Park északi végénél. A Lower Gwladysről azt mondják, hogy ők a leghangosabb Everton-drukkerek.

The Park End – A parkvég

  • Kapacitás: 5,922 fő
  • Építve: 1994

A pálya déli végénél, a kapu mögött helyezkedik el.

Jegyárvétel:

A jegyek egy része a stadionnál vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében, amit a meccs hetén a foglaláskor megadott mailre küldünk.A másik része papírjegy, amit kinti hotelben vehetnek fel névre szólóan borítékban.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!