Akció!

Forma 1 Katari Nagydíj

Esemény időpont és helyszín

2023.10.06 10:00 @ Losail International Circuit, Doha


Belépőjegyek a választott kategóriában a Forma 1 Qatar Airways Qatar Grand Prix versenyre. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény hetén. A kifizetett és visszaigazolt jegyek garantáltak! törlés

Leírás

Az első katari nagydíjat 2021-ben rendezték meg a Losail International Circuit nevű versenypályán Dohában. A versenyt teljes egészében esti időpontban rendezik, mesterséges fényviszonyok között. A pálya tíz jobb és hat bal kanyarból áll, hossza pedig 5380 méter, melyből a célegyenes 1068 métert tesz ki. A 2021-es, 23 versenyt magába foglaló versenynaptárból az ausztrál nagydíj a koronavírus-járvány okozta viszonyok miatt esett ki, helyére került be 2021 októberében a katari futam. Az első versenyt Lewis Hamilton nyerte. 2022-ben nem tartják meg a nagydíjat, mivel az akkor esedékes 2022-es labdarúgó-világbajnokságot éppen Katar rendezi és minden energiájukat ebbe szeretnék fektetni. 2023-tól viszont hosszú távra szóló szerződést kapott, 2032-ig a versenynaptár része marad a nagydíj, amely a tervek szerint átkerül egy másik, jelenleg épülő versenypályára.

Pálya:

Losail International Circuit egy motorsport-versenypálya Katarban, Doha mellett. Hossza 5380 méter, melyből a célegyenes 1068 métert tesz ki. Tíz jobb, és hat bal kanyarból áll. 58 millió dollárból készült el, közel egy év alatt. 2004-ben nyitott meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság katari nagydíjával.

Jegyinformáció:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra legkésőbb az esemény hetén. A kifizetett és visszaigazolt jegyek garantáltak!


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!