Real Betis – FC Barcelona

Esemény időpont és helyszín

2024.01.21 00:00 @ Benito Villamarín Stadion, Sevilla


Belépőjegyek a Real Betis – FC Barcelona spanyol bajnokok mérkőzésre. A mérkőzés időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdés időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.törlés

Leírás

A Real Betis Balompié egy spanyol labdarúgócsapat, székhelye Sevilla. A 2008–09-es évadban óriási meglepetésre kiesett a La Ligából, a másodosztályban a 2010–11-es szezonban első helyezést ért el, így a 2011–12-es idényben újra elsőosztályú lett a csapat.

Stadion:

Benito Villamarín Stadion egy spanyol labdarúgó stadion, mely Sevilla városában van. 1929-ben épült, azóta kétszer, 1982-ben és 2000-ben került sor felújításra. A stadion tulajdonosa és használója a Real Betis, mely az élvonalban szerepel. A létesítmény maximális befogadóképessége 52 745 fő. A lelátók fedettek, kivilágítás van.

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerül átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!