Crystal Palace – Manchester United

Időpont és helyszín

2019.02.27 21:00 @ Selhurst Park Stadion, London


Belépőjegy a Crystal Palace – Manchester United angol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A belépőjegyek e-jegyformájában kerülnek átadásra a meccs hetén.Kiürítés

Leírás

A Crystal Palace Football Club 1905-ben alapított angol labdarúgóklub, mely az angol első osztályban játszik. Stadionjuk, a Selhurst Park Londonban található, befogadóképessége 26 309 fő.

Stadion:

A Selhurst Park angol labdarúgóstadion, mely Londonban található. Az elsőosztályú Crystal Palace használja 1924 óta. 1985 és 1991 között a Charlton, míg 1991 és 2003 között a Wimbledon is használta. Az aréna maximális befogadóképessége 26 309 néző.

Jegyátvétel:

A jegyeket a Londoni hotelben (foglaláskor kérünk megadni vagy mailen megküldeni legkésőbb a meccs hetén) vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében, amit a meccs hetén mailen küldünk.

Helyszín térképen


Érdekelhetnek még…