RCD Espanyol – Atletico Madrid

Időpont és helyszín

2020.03.01 00:00 @ Cornella El Prat, Barcelona


Belépőjegyek az RCD Espanyol – Atletico Madrid spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.Kiürítés

Leírás

Az RCD Espanyol egy barcelonai székhelyű sportegyesület. Az FC Barcelona árnyékában élve is a spanyol labdarúgás történetének 6. legeredményesebb csapata az Espanyol. Az Espanyolt 1900. Október 28-án alapította Ángel Rodríguez, a barelonai egyetem építészmérnök hallgatója. A labdarúgócsapat első otthona Barcelona jómódú városrészében, Sarriàban volt, ahol még Sociedad Española de Football néven szerepelt az egyesület. Egy évvel később Club Español de Fútbol lett a csapat neve. 1928-ban a csapat tagja volt a Primera Division (spanyol liga) megalapítóinak. 1929-ben megnyerte a Copa del Rey-t. Az Espanyol volt az első olyan spanyol klub, amelyet spanyol és katalán szurkolók együtt támogattak.

Stadion:

A csapat jelenleg Barcelona külvárosi részén található 40 000 néző befogadására alkalmas Cornella El Prat stadionban játszik.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.

Helyszín térképen


Érdekelhetnek még…