Akció!

ATP Rolex Masters Párizs – Döntők

Esemény időpont és helyszín

2024.11.03 10:00 @ Accorhotels Arena, Párizs


Belépőjegyek a választott kategóriában az ATP Rolex Masters Párizs tenisz versenyre. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs előtt pár nappal.törlés

Leírás

Paris Masters, szponzorált nevén Rolex Masters egy évente megrendezett tenisz torna Párizsban. A versenyt csak férfiak számára rendezik meg, része az ATP World Tour Masters 1000-nek. A mérkőzéseket kemény borítású fedett pályákon játsszák, ezt tartják a legnagyobb tekintéllyel rendelkező fedett pályás versenynek. A tornát október végén – november elején rendezik meg, általában ez az utolsó torna az évzáró  Nitto ATP  Finals előtt. Összesen 48 versenyző vehet részt, a 16 kiemeltnek nem kell játszania az első körben. Az összdíjazás 4 835 975 euró.

Jelenlegi címvédő (2017) : Jack Sock olimpiai bajnok, négyszeres Grand Slam-tornagyőztes amerikai hivatásos teniszező.

Helyszín:

Az AccorHotels Arena (régebben Palais Omnisports de Paris-Bercy vagy röviden POPB, esetleg Bercy Arena) Párizs keleti részén, a 12. kerületben, Bercyben található multifunkcionális sportcsarnok. Négy francia építész tervezte, Michel Andrault, Pierre Parat, Jean Prouvé és Aydin Guvan. Az akár 17 000 néző befogadására alkalmas létesítményt 1984-ben adták át. Több nagy nemzetközi versenyt rendeztek már itt különböző sportágakban, így például az 1997-es fedett pályás atlétikai világbajnokságot, az 1999-es kosárlabda-Európa-bajnokságon a negyeddöntőket, az elődöntőket, és a döntőt, valamint az 1991-es és az 1996-os kosárlabda Euroliga Final Fourt, és a 2007-es női kézilabda-világbajnokság negyeddöntőit, elődöntőit, döntőjét, és néhány helyosztó mérkőzését.

Jegyinformáció:

A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!