FC Porto

A Futebol Clube do Porto (röviden FC Porto) Portugália egyik legismertebb és legsikeresebb labdarúgócsapata. A 2003–04-es szezonban megnyerte a Bajnokok Ligája sorozatot, legutóbb pedig a bajnokság mellett a 2010–11-es Európa-ligát.

Stadion:

Stadionja az Estádio do Dragão (magyarul: Sárkány Stadion) egy labdarúgó-aréna Portugália északi részén, Porto városában. A stadion 2003. november 16-án nyílt meg, az ország által rendezett 2004-es EB egyik helyszínéül szolgált. Építési költsége 98 millió euró volt. A stadion 50 399 nézőt képes befogadni. Tulajdonosa a város világhírű labdarúgócsapata, az FC Porto, a csapat minden meccsét itt játssza.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az mérkőzés hetén a foglaláskor megadott e-mailre!

 • Akció!

  FC Liverpool – FC Porto

  Anfield Stadion @ Liverpool
  2018/03/06 19:45

  FC Liverpool – FC Porto

  225 475 
  • HUF: 70,169 Ft - 148,135 Ft

  Belépőjegyek a FC Liverpool – FC Porto bajnokok Ligája meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-jegy formájában kerülnek átadásra, a másik része az Önök által foglalt hotelben vehetik fel voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt). Amennyiben e-jegy, úgy azt a meccs hetén mailen küldjük.
  Opciók választása
  Quick View