ACF Fiorentina

A firenzei klub csapatai eredetileg piros-fehér szerelésben játszottak, ám 1928 óta a nem túl gyakori, de annál markánsabb lila-fehér a csapat színe, ami alapján a Violák becenevet is kapták. A klub is híres és dicső, akár csak a város ahol található, ez volt ugyanis az első olasz klub, amely a nemzetközi porondon is maradandót alkotott az 50-es évek végén, 60-as évek elején. 2 bajnoki cím, 6 olasz kupagyőzelem és egy KEK győzelem került a tarsolyba.

 

 

Stadion:

Az Artemio Franchi Stadion (olaszul: Stadio Artemio Franchi) egy többrendeltetésű labdarúgó stadion Olaszországban, Firenzében. Jelenleg az Fiorentina otthona. Alkalmas atlétikai versenyek, koncertek és egyéb rendezvények lebonyolítására.  A stadiont 1931-ben építették, nézőterének befogadó képessége 46 389 fő. A stadion vezető építésze Pier Luigi Nervi, a 20. századi Firenze építészetének egyik meghatározó személyisége. A létesítményt vasbetonból építették, aminek fő tartó eleme egy 70 méter magas torony. A tornyot Marathon Towernek nevezik. A torony alapja körül a spirális lépcsők vezetnek a földszintről a toronyépület tetejére. Eredetileg “Comunale”-nak, létesítménynek nevezték, de 1991-ben a korábbi FIGC-elnök, Artemio Franchi tiszteletére átkeresztelték. A stadion több tatarozáson, átalakításon ment keresztül, az 1990-es labdarúgó-világbajnokságra ideiglenesen eltávolították a futópályát, így 58 271 főre megnövelték a befogadóképességet. 

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre. A foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé.

 • ACF Fiorentina – Chievo Verona

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/02/25 15:00

  ACF Fiorentina – Chievo Verona

  45 85 
  • HUF: 14,034 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – Chievo Verona olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – FC Crotone

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/03/31 15:00

  ACF Fiorentina – FC Crotone

  45 85 
  • HUF: 14,034 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – Crotone olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! 
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – ACF Fiorentina

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/08 15:00

  AS Roma – ACF Fiorentina

  65 250 
  • HUF: 20,271 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – ACF Fiorentina olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – SS Lazio

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/04/18 15:00

  ACF Fiorentina – SS Lazio

  45 95 
  • HUF: 14,034 Ft - 29,627 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – SS Lazio olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – SSC Napoli

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/04/29 15:00

  ACF Fiorentina – SSC Napoli

  55 105 
  • HUF: 17,152 Ft - 32,746 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – SSC Napoli olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre. 
  Opciók választása
  Quick View
 • ACF Fiorentina – Cagliari

  Artemio Franchi Stadion @ Firenze
  2018/05/13 15:00

  ACF Fiorentina – Cagliari

  45 85 
  • HUF: 14,034 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az ACF Fiorentina – Cagliari olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.
  Opciók választása
  Quick View
 • AC Milan – ACF Fiorentina

  San Siro Stadion @ Milanó
  2018/05/20 15:00

  AC Milan – ACF Fiorentina

  45 100 
  • HUF: 14,034 Ft - 31,186 Ft

  Belépőjegyek az AC Milan – Fiorentina olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View