Olasz Bajnokság

Serie A – azaz az Olasz Labdarúgó-Bajnokság sokak szerint a futballvilág központja Olaszország. Semmihez sem fogható a talján rangadók hangulata, mikor a Juventus, az Inter, az SSC Napoli, az SS Lazio, az AS Roma vagy az AC Milan világsztárjait 60-80 ezer szurkoló, zászlók és transzparensek erdeje fogadja. Ezt nem lehet szavakba önteni, csak átélni…

A Serie A Olaszország professzionális labdarúgó-bajnoksága, mely a legjelentősebb olasz klubokat tömöríti. A Serie A-ban játszó csapatok az egész világon ismertek és elismertek.

Serie A – Olasz Bajnokság  jegyinformáció:

Nálunk megtalál szinte minden jelentősebb közelgő Olasz Labdarúgó-Bajnokság eseményt. Kiterjedt és stabil  kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így biztosak vagyunk benne, hogy a ár- érték arányban kedvező áron és korrekt feltételek mellett tudja megvásárolni belépőjegyét a kívánt mérkőzésre!

→ A jegyek foglalásához minden esetben meg kell adni (megjegyzésben vagy e-mailen) a jegyeket igénylő utasok pontos születési dátumát, útlevél vagy kártyás személyi igazolvány számát! Ellenkező esetben a jegyeket nem tudjuk garantálni!

A jegyek párosával minden esetben egymás mellé szólnak. Nagyobb társaságok esetén igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy egymás mellé vagy közel egymáshoz (egy szektorba) kerüljenek.

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén. A hétvégi meccsek jegyeit szerda/csütörtök magasságában küldjük. A jegyen lesz egy QR kód, azt kell beolvasni a bejáratnál. A jegyeken szereplő neveket szúrópróba szerűen ellenőrzik.

Cégünk az AC Milan, Juventus, AS Roma, SS Lazio és SSC Napoli hivatalos jegyértékestő partnere.

A pontos kezdési időpontok a http://www.legaseriea.it/en/ oldalon ellenőrizhetőek! Általában 1-1,5 héttel az esemény előtt teszik közzé!