Olasz Bajnokság

Serie A – azaz az Olasz Labdarúgó-Bajnokság sokak szerint a futballvilág központja Olaszország. Semmihez sem fogható a talján rangadók hangulata, mikor az FC Juventus, az FC Inter, a SS Lazio, az AS Roma vagy az AC Milan világsztárjait 60-80 ezer szurkoló, zászlók és transzparensek erdeje fogadja. Ezt nem lehet szavakba önteni, csak átélni…

A Serie A Olaszország professzionális labdarúgó-bajnoksága, mely a legjelentősebb olasz klubokat tömöríti. A Serie A-ban játszó csapatok az egész világon ismertek és elismertek.

Serie A – Olasz Bajnokság  jegyinformáció:

Nálunk megtalál szinte minden jelentősebb közelgő Olasz Labdarúgó-Bajnokság eseményt. Kiterjedt és stabil  kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így biztosak vagyunk benne, hogy a ár- érték arányban kedvező áron és korrekt feltételek mellett tudja megvásárolni belépőjegyét a kívánt mérkőzésre!

→ A jegyek foglalásához minden esetben meg kell adni (megjegyzésben vagy e-mailen) a jegyeket igénylő utasok pontos születési dátumát, útlevél vagy kártyás személyi igazolvány számát! Ellenkező esetben a jegyeket nem tudjuk garantálni!

A jegyek párosával minden esetben egymás mellé szólnak. Nagyobb társaságok esetén igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy egymás mellé vagy közel egymáshoz (egy szektorba) kerüljenek.

A jegyek egy részét itthon átvehetik e-jegy formájában (Inter, AS Róma, AC Milan esetében) másik részüket pedig az Önök által foglalt szállodában (megrendelőn, kérjük kitölteni vagy e-mailen megrendelés számmal megküldeni) e-mailen a meccs hetén küldött voucher ellenében!

A pontos kezdési időpontok a http://www.legaseriea.it/en/ oldalon ellenőrizhetőek! Általában 1-1,5 héttel az esemény előtt teszik közzé!

A 2019/2020-as szezon sorsolása 2019. Július 29-re van kiírva! A sorsolás után rövid időn belül megtalálja a komplett szezonra az ajánlatainkat!