Angol Bajnokság

A Premier League, vagyis az angol labdarúgó bajnokság legfelsőbb osztálya 1992. óta a legnézettebb futball torna az egész világon! A ligában 20 csapat küzd meg egymással, olyan játékosokkal, mint Fabregas, Ballack, Ruddy, Rooney vagy Fábio! A világ legpatinásabb és legjobban szervezett bajnoksága, a Premier League nemcsak magyar szemmel képezi az ÁLOM kategóriát.

Premier League – Angol Bajnokság jegyinformáció:

Lentebb megtalál minden közelgő Premier League eseményt. A jegyek többsége viszonteladásból származnak. A vásárlói garancia minden rendelésre érvényes. Ha nem szeretné kihagyni a legnépszerűbb meccsek egyikét, akkor vegye meg prémium Chelsea jegyét vagy Liverpool jegyét még ma! Szurkolók milliói pályáznak az értékes jegyekre, hiszen minden focikedvelő legnagyobb álma egy angol bajnoki mérkőzés! És bár televízión is követheti az izgalmas pillanatokat, miért tenné ezt, ha egyszer élőben is ott lehet a telt házas stadionban! Higgye el, egy-egy élő mérkőzés örök élményt jelent, így jobban teszi, ha nem is gondolkozik tovább, hanem azonnal megrendeli a jegyét!

Cégünk a standard kapu mögötti hazai szurkolók közé és hosszú oldali jegyek mellett számtalan exclusive és hospitality belépőjegyekkel is szolgál ügyfele igényeinek megfelelően!

Chelsea – Captain Bar Hospitality / Canoville Suite Hospitality / Blues Dining Hospitality, Arsenal – Cannon Club Level Hospitality, Manchester United – Quadrant, International Suite Hospitylity, FC Liverpool – Brodies Lounge Hospitality / Premier Club Hospitality / Main Stand Hospitality, Manchester City – Citizen Lounge Hospitality, 93:20 Hospitality a 209/210-es blockban és még hosszan sorolhatnánk … 

Premier League 2024/2025 szezon

A 2024/2025-ös szezon menetrendje 2024. Június 18-án kerül kihirdetésre!

Sorsolást követően 1-2 héten belül folyamatosan felkerülnek ajánlataink, amik utána már foglalhatók is!

Legyen az elsők között, akik beszerzik a régóta vágyott jegyeket! Szurkolók milliói szeretnének eljutni ezekre a bámulatos meccsekre, ahol a játékosok a legjobbjukat nyújtják, és mindig képesek meglepni ellenfelüket és a közönséget! Több ezer szurkolóval együtt izgulni végig kedvenc csapatának mérkőzését felejthetetlen élmény! És most itt a lehetőség Ön előtt, éljen hát vele! Csupán néhány kattintás, és máris zsebében tudhatja az értékes jegyeket! Legyen szó a Chelsea-ről, Liverpool-ról, Manchester United-ről vagy az Arsenal-ról, nálunk minden klub mérkőzésére megtalálja jegyét! Szedje össze barátait, keresse elő szurkolói mezét és kezdje meg a visszaszámlálást!

A teljes menetrend megtekinthető itt!