Holland Bajnokság

Az Eredivisie – azaz a Holland Labdarúgó Bajnokság – a holland labdarúgás legmagasabb osztálya. A legmagasabb osztály 18 klubból áll. Minden klub kétszer mérkőzik meg az összes többi csapattal az idény során, egyszer otthon és egyszer idegenben. Minden szezon végén az utolsó együttes automatikusan kiesik a holland bajnokság második vonalába, az Eerste Divisie-be, az Eerste Divisie bajnoka pedig automatikusan feljut az Eredivisie-be. A legtöbb bajnoki címet az AFC Ajax nyerte, szám szerint 29-et. A PSV Eindhoven a következő 20-szal, melyet a Feyenoord követ 14-gyel.

Eredevisie – Holland Bajnokság jegyinformáció:

Ha labdarúgást közvetít a televízió, akkor Önnek otthon a helye? Mától nem, hiszen a www.worldtickets.hu-n keresztül megrendelheti belépőjegyek online, könnyen, gyorsan, magyarul… Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen az FC Ajax Amsterdam vagy  élőben szurkolhasson a magyar részvevővel is felálló PSV Eindhoven meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon!

Bár a Holland Bajnokság mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Holland Bajnokság jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen!

Cégünk szerződéses partnere a legnagyobb hivatalos Ajax és PSV Eindhoven jegyértékesítő cégeknek Hollandiában!

 • Ajax Amsterdam – ADO Den Haag

  Amsterdam Arena @ Amsterdam
  2018/02/25 12:30

  Ajax Amsterdam – ADO Den Haag

  75 125 
  • HUF: 23,391 Ft - 38,986 Ft

  Belépőjegyek az AFC Ajax – ADO Den Haag holland bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén
  Opciók választása
  Quick View
 • Feyenoord – PSV Eindhoven

  De Kuip Stadion @ Rotterdam
  2018/02/25 14:30

  Feyenoord – PSV Eindhoven

  125 145 
  • HUF: 38,986 Ft - 45,223 Ft

  Belépőjegyek az Feyenoord – PSV Eindhoven holland bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A belépőjegyek kinti hotelben vetőek át névre szólóan borítékban voucher ellenében, amit a meccs hetén küldünk.
  Opciók választása
  Quick View
 • Ajax Amsterdam – SC Heerenveen

  Amsterdam Arena @ Amsterdam
  2018/03/11 14:30

  Ajax Amsterdam – SC Heerenveen

  75 145 
  • HUF: 23,391 Ft - 45,223 Ft

  Belépőjegyek az AFC Ajax – SC Heerenveen holland bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • Feyenoord – AZ Alkmaar

  De Kuip Stadion @ Rotterdam
  2018/03/11 00:00

  Feyenoord – AZ Alkmaar

  85 125 
  • HUF: 26,510 Ft - 38,986 Ft

  Belépőjegyek az Feyenoord – AZ Alkmaar holland bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő!
  Opciók választása
  Quick View
 • Feyenoord – Excelsior

  De Kuip Stadion @ Rotterdam
  2018/04/01 00:00

  Feyenoord – Excelsior

  85 125 
  • HUF: 26,510 Ft - 38,986 Ft

  Belépőjegyek az Feyenoord – Excelsior holland bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő!
  Opciók választása
  Quick View
 • Ajax Amsterdam – Heracles Almelo

  Amsterdam Arena @ Amsterdam
  2018/04/08 16:45

  Ajax Amsterdam – Heracles Almelo

  65 125 
  • HUF: 20,272 Ft - 38,986 Ft

  Belépőjegyek az AFC Ajax – Heracles Almelo holland bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Feyenoord – FC Utrecht

  De Kuip Stadion @ Rotterdam
  2018/04/15 00:00

  Feyenoord – FC Utrecht

  85 125 
  • HUF: 26,510 Ft - 38,986 Ft

  Belépőjegyek az Feyenoord – FC Utrecht holland bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő!
  Opciók választása
  Quick View
 • Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar

  Amsterdam Arena @ Amsterdam
  2018/04/29 14:30

  Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar

  100 175 
  • HUF: 31,188 Ft - 54,580 Ft

  Belépőjegyek az AFC Ajax – AZ Alkmaar holland bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View