Holland Bajnokság

Az Eredivisie – azaz a Holland Labdarúgó Bajnokság – a holland labdarúgás legmagasabb osztálya. A legmagasabb osztály 18 klubból áll. Minden klub kétszer mérkőzik meg az összes többi csapattal az idény során, egyszer otthon és egyszer idegenben. Minden szezon végén az utolsó együttes automatikusan kiesik a holland bajnokság második vonalába, az Eerste Divisie-be, az Eerste Divisie bajnoka pedig automatikusan feljut az Eredivisie-be. A legtöbb bajnoki címet az AFC Ajax nyerte, szám szerint 29-et. A PSV Eindhoven a következő 20-szal, melyet a Feyenoord követ 14-gyel.

Eredevisie – Holland Bajnokság jegyinformáció:

Ha labdarúgást közvetít a televízió, akkor Önnek otthon a helye? Mától nem, hiszen a www.worldtickets.hu-n keresztül megrendelheti belépőjegyek online, könnyen, gyorsan, magyarul… Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen az FC Ajax Amsterdam vagy  élőben szurkolhasson a magyar részvevővel is felálló PSV Eindhoven meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon!

Bár a Holland Bajnokság mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Holland Bajnokság jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen!

Cégünk szerződéses partnere a legnagyobb hivatalos Ajax és PSV Eindhoven jegyértékesítő cégeknek Hollandiában!