Paris Saint-Germain (PSG)

paris-saint-germain-fc-hd-logoA Paris Saint-Germain (röviden PSG) egy francia labdarúgócsapat, melyet 1970-ben alapítottak a francia fővárosban, Párizsban. A PSG nem csak Párizs, de Franciaország egyik legmeghatározóbb, legismertebb focicsapata is. A klub stadionja a Parc des Princes, amely 46 480 néző befogadására alkalmas. 1974-es feljutása óta folyamatosan a francia első osztály (Ligue 1) tagja. Alapító tagja volt a G-14 nevű konglomerátumnak, melyet az Európai klubszövetség váltott fel. 2011. júniusában a klubot megvette a katari Nasser Al-Khelaifi, aki aklub elnöke lett. A 2011-12-es szezon kezdete óta jelentős összegekért vettek játékosokat. Az első ilyen igazolás az argentín Javier Pastore volt, majd érkezett 2013 januárjában a Chelsea FC brazil válogatott hátvédje Alex, a volt barcelonás Maxwell, és az FC Internazionale olasz válogatott játékosa, Thiago Motta. A következő szezonban tovább erősödött a klub, érkezett Thiago Silva, és Zlatan Ibrahimović az AC Milantól, valamint Ezequiel Lavezzi a SSC Napoli játékosa. Lucas Moura leigazolása a São Paulo FC-től a legdrágább brazil transzfer volt a labdarúgás történetében. 2013. elején a szezon végéig kölcsönben játszott itt David Beckham is. Stadionjuk a Parc des Princes Franciaországban, Párizsban található. Eredetileg kerékpár stadionnak épült 1903-ban a Tour de France számára. Az átalakítást követően ez lett a Stade de France, a nemzeti stadion, amíg az 1998-as labdarúgó-világbajnokságra a FIFA követelményeinek megfelelően át nem alakították. Az UEFA négycsillagos besorolást adott a Parc des Princes stadionnak. Nézőterének befogadóképessége 48 712 fő és otthont ad a Paris Saint-Germain FC (PSG) labdarúgó klubnak. A stadion gyors megközelítésére és elhagyására metro megállók állnak rendelkezésre.

Cégünk a Paris Saint Germain (PSG)  regisztrált hospitality jegyértékesítő partnereként jegykontingenssel rendelkezik, így a jegyek garantáltan egymás mellé szólnak, akár több vásárlása esetén is!

 • Paris Saint Germain (PSG) – Olympique Marseille

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/02/25 21:00

  Paris Saint Germain (PSG) – Olympique Marseille

  225 475 
  • HUF: 70,169 Ft - 148,135 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – Olympique Marseille francia bajnoki meccsre.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra legkésőbb a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – FC Metz

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/03/10 20:00

  Paris Saint Germain (PSG) – FC Metz

  85 295 
  • HUF: 26,508 Ft - 92,000 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – FC Metz francia bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – Angers SCO

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/04/01 20:00

  Paris Saint Germain (PSG) – Angers SCO

  85 315 
  • HUF: 26,508 Ft - 98,237 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – Angers SCO francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra! Foglaláshoz kell minden ember neve!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – AS Monaco

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/04/15 21:00

  Paris Saint Germain (PSG) – AS Monaco

  125 425 
  • HUF: 38,983 Ft - 132,542 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – AS Monaco francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – EA Guingamp

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/04/28 00:00

  Paris Saint Germain (PSG) – EA Guingamp

  125 295 
  • HUF: 38,983 Ft - 92,000 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – EA Guingamp francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra! A foglaláshoz kell minden ember neve!
  Opciók választása
  Quick View
 • Paris Saint Germain (PSG) – Stade Rennais

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/05/12 21:00

  Paris Saint Germain (PSG) – Stade Rennais

  95 365 
  • HUF: 29,627 Ft - 113,830 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – Stade Rennais francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak!
  Opciók választása
  Quick View