Spanyol Bajnokság

Spanyol futball igazi latin mágia. A világ legképzettebb, legtechnikásabb játékosai olyan látványos , varázslatos estével kápráztatják el a zsúfolásig telt stadionokat, melytől Önnek is garantáltan le fog esni az álla! A világ leghíresebb klubjai, a Real Madrid, vagy az FC Barcelona épp úgy, mint az Atletico de Madrid vagy Espanyol most Önre várnak, hogy átélje futball misztériumát! De foglalhat jegyet online, könnyen, gyorsan, magyarul az FC Valencia, Athletic Bilbao vagy FC Sevilla hazai meccseire is!

La Liga – Spanyol Bajnokság jegyinformáció:

Ha labdarúgást közvetít a televízió, akkor Önnek otthon a helye? Mától nem, hiszen a www.worldtickets.hu-n keresztül egyszerűen megrendelheti foci jegyét online, könnyen, gyorsan, magyarul… Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen a(z) Spanyol Bajnokság meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon! Bár a Spanyol Bajnokság mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Spanyol Bajnokság jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen!

FC Barcelona és Real Madrid kiemelt mérkőzéseire cégünk bérletekkel biztosítja a legjobb helyeket az Önök számára!

VIP és HOSPITALITY belépőjegyek is foglalhatóak a spanyol liga meccseire limitált számban!

Cégünk szerződéses partnere a legnagyobb hivatalos Real Madrid és FC Barcelona jegyértékesítő cégnek Spanyolországban! RCD Espanyol belépőjegyeket közvetlen a Klubtól kapjuk!

Nálunk megtalál szinte minden jelentősebb közelgő Spanyol Labdarúgó-Bajnokság eseményt. Kiterjedt és stabil  kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így biztosak vagyunk benne, hogy a ár- érték arányban kedvező áron és korrekt feltételek mellett tudja megvásárolni belépőjegyét a kívánt mérkőzésre!

→ A jegyek párosával minden esetben egymás mellé szólnak. Nagyobb társaságok esetén igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy egymás mellé vagy közel egymáshoz (egy szektorba) kerüljenek.

→ A jegyek egy részét itthon átvehetik e-jegy formájában (FC Barcelona, RCD Espanyol, Malaga esetében) másik részüket pedig az Önök által foglalt szállodában (megrendelőn, kérjük kitölteni vagy e-mailen megrendelés számmal megküldeni) e-mailen a meccs hetén küldött voucher ellenében!

A pontos kezdési időpontok a http://www.laliga.es/ oldalon ellenőrizhetőek! Általában 1-1,5 héttel az esemény előtt teszik közzé!

Spanyol Bajnokság mérkőzések

Ez az év nagyon kedvez a futball kedvelőinek! A közelgő labdarúgó mérkőzések elképesztő izgalmakat ígérnek! Ha nem szeretné kihagyni ezt a fantasztikus lehetőséget, akkor még ma rendelje meg Spanyol Bajnokság belépőjét! Végre a helyszínen szurkolhat kedvencének! Nem is lehet annál nagyobb öröm egy szurkoló számára, mint jelen lenni a(z) Spanyol Bajnokság győzelménél! Ne is gondolkozzon tovább, hiszen régóta erre vágyik!