Spanyol Bajnokság

Spanyol futball igazi latin mágia. A világ legképzettebb, legtechnikásabb játékosai olyan látványos , varázslatos estével kápráztatják el a zsúfolásig telt stadionokat, melytől Önnek is garantáltan le fog esni az álla! A világ leghíresebb klubjai, a Real Madrid, vagy az FC Barcelona épp úgy, mint az Atletico de Madrid vagy Espanyol most Önre várnak, hogy átélje futball misztériumát!

La Liga – Spanyol Bajnokság jegyinformáció:

Ha labdarúgást közvetít a televízió, akkor Önnek otthon a helye? Mától nem, hiszen a www.wordtickets.hu-n keresztül egyszerűen megrendelheti foci jegyét online, könnyen, gyorsan, magyarul… Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen a(z) Spanyol Bajnokság meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon! Bár a Spanyol Bajnokság mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Spanyol Bajnokság jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen!

FC Barcelona és Real Madrid kiemelt mérkőzéseire cégünk bérletekkel biztosítja a legjobb helyeket az Önök számára!

VIP és HOSPITALITY belépőjegyek is foglalhatóak a spanyol liga meccseire limitált számban!

Cégünk szerződéses partnere a legnagyobb hivatalos Real Madrid és FC Barcelona jegyértékesítő cégnek Spanyolországban! RCD Espanyol belépőjegyeket közvetlen a Klubtól kapjuk!

Nálunk megtalál szinte minden jelentősebb közelgő Spanyol Labdarúgó-Bajnokság eseményt. Kiterjedt és stabil  kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így biztosak vagyunk benne, hogy a ár- érték arányban kedvező áron és korrekt feltételek mellett tudja megvásárolni belépőjegyét a kívánt mérkőzésre!

→ A jegyek párosával minden esetben egymás mellé szólnak. Nagyobb társaságok esetén igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy egymás mellé vagy közel egymáshoz (egy szektorba) kerüljenek.

→ A jegyek egy részét itthon átvehetik e-jegy formájában (FC Barcelona, RCD Espanyol, Malaga esetében) másik részüket pedig az Önök által foglalt szállodában (megrendelőn, kérjük kitölteni vagy e-mailen megrendelés számmal megküldeni) e-mailen a meccs hetén küldött voucher ellenében!

A pontos kezdési időpontok a http://www.laliga.es/ oldalon ellenőrizhetőek! Általában 1-1,5 héttel az esemény előtt teszik közzé!

Spanyol Bajnokság mérkőzések

Ez az év nagyon kedvez a futball kedvelőinek! A közelgő labdarúgó mérkőzések elképesztő izgalmakat ígérnek! Ha nem szeretné kihagyni ezt a fantasztikus lehetőséget, akkor még ma rendelje meg Spanyol Bajnokság belépőjét! Végre a helyszínen szurkolhat kedvencének! Nem is lehet annál nagyobb öröm egy szurkoló számára, mint jelen lenni a(z) Spanyol Bajnokság győzelménél! Ne is gondolkozzon tovább, hiszen régóta erre vágyik!