Spanyol Bajnokság

Spanyol futball igazi latin mágia. A világ legképzettebb, legtechnikásabb játékosai olyan látványos , varázslatos estével kápráztatják el a zsúfolásig telt stadionokat, melytől Önnek is garantáltan le fog esni az álla! A világ leghíresebb klubjai, a Real Madrid, vagy az FC Barcelona épp úgy, mint az Atletico de Madrid vagy Espanyol most Önre várnak, hogy átélje futball misztériumát!

La Liga – Spanyol Bajnokság jegyinformáció:

Ha labdarúgást közvetít a televízió, akkor Önnek otthon a helye? Mától nem, hiszen a www.wordtickets.hu-n keresztül egyszerűen megrendelheti foci jegyét online, könnyen, gyorsan, magyarul… Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen a(z) Spanyol Bajnokság meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon! Bár a Spanyol Bajnokság mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű! Rendelje meg a legjobb helyre szóló Spanyol Bajnokság jegyeket nálunk, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen!

FC Barcelona és Real Madrid kiemelt mérkőzéseire cégünk bérletekkel biztosítja a legjobb helyeket az Önök számára!

VIP és HOSPITALITY belépőjegyek is foglalhatóak a spanyol liga meccseire limitált számban!

Cégünk szerződéses partnere a legnagyobb hivatalos Real Madrid és FC Barcelona jegyértékesítő cégnek Spanyolországban! RCD Espanyol belépőjegyeket közvetlen a Klubtól kapjuk!

Nálunk megtalál szinte minden jelentősebb közelgő Spanyol Labdarúgó-Bajnokság eseményt. Kiterjedt és stabil  kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, így biztosak vagyunk benne, hogy a ár- érték arányban kedvező áron és korrekt feltételek mellett tudja megvásárolni belépőjegyét a kívánt mérkőzésre!

→ A jegyek párosával minden esetben egymás mellé szólnak. Nagyobb társaságok esetén igyekszünk mindent elkövetni annak érdekében, hogy egymás mellé vagy közel egymáshoz (egy szektorba) kerüljenek.

→ A jegyek egy részét itthon átvehetik e-jegy formájában (FC Barcelona, RCD Espanyol, Malaga esetében) másik részüket pedig az Önök által foglalt szállodában (megrendelőn, kérjük kitölteni vagy e-mailen megrendelés számmal megküldeni) e-mailen a meccs hetén küldött voucher ellenében!

A pontos kezdési időpontok a http://www.laliga.es/ oldalon ellenőrizhetőek! Általában 1-1,5 héttel az esemény előtt teszik közzé!

Spanyol Bajnokság mérkőzések

Ez az év nagyon kedvez a futball kedvelőinek! A közelgő labdarúgó mérkőzések elképesztő izgalmakat ígérnek! Ha nem szeretné kihagyni ezt a fantasztikus lehetőséget, akkor még ma rendelje meg Spanyol Bajnokság belépőjét! Végre a helyszínen szurkolhat kedvencének! Nem is lehet annál nagyobb öröm egy szurkoló számára, mint jelen lenni a(z) Spanyol Bajnokság győzelménél! Ne is gondolkozzon tovább, hiszen régóta erre vágyik!

 • Ajándék utalvány

  @ Barcelona, London, Madrid, München
  2016/07/31 18:00

  Ajándék utalvány

  35 790 
  • HUF: 10,916 Ft - 246,389 Ft

  Válassza ki az összeget, fizesse ki kártyával vagy átutalással és írja meg kollégáinknak a megrendelés számmal együtt a sport@worldtickets.hu e-mailre, hogy ki kapja kitől milyen alkalomra és küldjük az utalványt kuponkóddal, amit foglaláskor felhasználhat teljes egészében felhasználhat online, könnyen, gyorsan, magyarul…
  Opciók választása
  Quick View
 • Camp Nou Experience

  Nou Camp @ Barcelona
  2017/06/30 09:30

  Camp Nou Experience

  30 
  • HUF: 9,357 Ft

  Nou Camp Stadion és Múzeum túra sorban állás nélkül. Foglaláskor kérem adja meg a választott dátumot! A meccs napján nincs stadiontúra.
  Opciók választása
  Quick View
 • Bernabeu Stadion túra

  Santiago Bernabéu @ Madrid
  2017/06/30 09:30

  Bernabeu Stadion túra

  30 
  • HUF: 9,357 Ft

  Estadio Bernabeu stadion túra sorban állás nélkül. Foglaláskor kérem adja meg a választott dátumot! A meccs napján nincs stadiontúra.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Atletico Madrid – FC Koppenhaga

  Vicente Calderón Stadion @ Madrid
  2018/02/22 19:00

  Atletico Madrid – FC Koppenhaga

  75 145 
  • HUF: 23,391 Ft - 45,223 Ft

  Belépőjegyek a Atletico Madrid – FC Koppenhaga Európa Ligája mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Real Madrid – Alaves

  Santiago Bernabéu @ Madrid
  2018/02/24 16:15

  Real Madrid – Alaves

  30 285 
  • HUF: 9,357 Ft - 88,887 Ft

  Belépőjegyek a Real Madrid – Alves spanyol bajnoki meccsre.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Barcelona – Girona FC

  Nou Camp @ Barcelona
  2018/02/24 20:45

  FC Barcelona – Girona FC

  30 225 
  • HUF: 9,357 Ft - 70,174 Ft

  Belépőjegyek az FC Barcelona – Girona FC spanyol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek elektronikus formában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Valencia CF – Real Sociaded

  Estadio Mestalla @ Valencia
  2018/02/25 18:30

  Valencia CF – Real Sociaded

  75 105 
  • HUF: 23,391 Ft - 32,748 Ft

  Belépőjegyek az Valencia CF – Real Sociaded spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-ticket formájában kerül átadásra a meccs hetén egy részét az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • RCD Espanyol – Real Madrid

  Cornella El Prat @ Barcelona
  2018/02/27 20:00

  RCD Espanyol – Real Madrid

  165 215 
  • HUF: 51,461 Ft - 67,055 Ft

  Belépőjegyek az RCD Espanyol – Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek a stadion jegypénztárában vagy barcelonai hotelben vehetőek fel voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Malaga CF – FC Sevilla

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/02/28 00:00

  Malaga CF – FC Sevilla

  85 100 
  • HUF: 26,510 Ft - 31,188 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Sevilla FC spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Atletico Madrid – CD Leganes

  Wanda Metropolitano Stadion @ Madrid
  2018/02/28 00:00

  Atletico Madrid – CD Leganes

  75 245 
  • HUF: 23,391 Ft - 76,412 Ft

  Belépőjegyek az Atletico de Madrid – CD Leganes spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! Várhatóan szombat este lesz a meccs! A jegyek e-jegy formában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Real Betis Balompie – Real Sociaded

  Benito Villamarín Stadion @ Sevilla
  2018/02/28 00:00

  Real Betis Balompie – Real Sociaded

  85 105 
  • HUF: 26,510 Ft - 32,748 Ft

  Belépőjegyek a Real Betis – Real Sociaded spanyol bajnokok mérkőzésre. A mérkőzés időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A fenti jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Real Madrid – Getafe

  Santiago Bernabéu @ Madrid
  2018/03/03 20:45

  Real Madrid – Getafe

  30 225 
  • HUF: 9,357 Ft - 70,174 Ft

  Belépőjegyek a Real Madrid – Getafe spanyol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Barcelona – Atletico Madrid

  Nou Camp @ Barcelona
  2018/03/04 16:15

  FC Barcelona – Atletico Madrid

  30 445 
  • HUF: 9,357 Ft - 138,789 Ft

  Belépőjegyek az FC Barcelona – Atletico Madrid spanyol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.
  Opciók választása
  Quick View
 • Malaga CF – FC Barcelona

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/03/11 00:00

  Malaga CF – FC Barcelona

  195 225 
  • HUF: 60,817 Ft - 70,174 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – FC Barcelona spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • RCD Espanyol – Real Sociedad

  Cornella El Prat @ Barcelona
  2018/03/11 00:00

  RCD Espanyol – Real Sociedad

  65 245 
  • HUF: 20,272 Ft - 76,412 Ft

  Belépőjegyek az RCD Espanyol – Real Sociedad spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek a stadion jegypénztárában vehetőek fel voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Atletico Madrid – Celta Vigo

  Wanda Metropolitano Stadion @ Madrid
  2018/03/11 00:00

  Atletico Madrid – Celta Vigo

  85 275 
  • HUF: 26,510 Ft - 85,768 Ft

  Belépőjegyek az Atletico de Madrid – Celta Vigo spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! Várhatóan szombat este lesz a meccs! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Manchester United – FC Sevilla

  Old Trafford Stadion @ Manchester
  2018/03/13 19:45

  Manchester United – FC Sevilla

  175 365 
  • HUF: 54,580 Ft - 113,838 Ft

  Belépőjegyek a Manchester United – FC Sevilla bajnokok Ligája mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek kinti hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében, amit a meccs hatén mailen küldünk.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Barcelona – FC Chelsea

  Nou Camp @ Barcelona
  2018/03/14 20:45

  FC Barcelona – FC Chelsea

  295 925 
  • HUF: 92,006 Ft - 288,493 Ft

  Belépőjegyek a FC Barcelona – FC Chelsea bajnokok Ligája meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-jegy formában a meccs előtti héten mailen küldjük, másik részük az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (a meccs előtti héten mailen küldjük)!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Real Madrid – FC Girona

  Santiago Bernabéu @ Madrid
  2018/03/17 00:00

  Real Madrid – FC Girona

  30 285 
  • HUF: 9,357 Ft - 88,887 Ft

  Belépőjegyek a Real Madrid – FC Girona spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Barcelona – Athletic Bilbao

  Nou Camp @ Barcelona
  2018/03/18 00:00

  FC Barcelona – Athletic Bilbao

  30 275 
  • HUF: 9,357 Ft - 85,768 Ft

  Belépőjegyek az FC Barcelona – Athletic Bilbao spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Real Betis Balompie – RCD Espanyol

  Benito Villamarín Stadion @ Sevilla
  2018/03/18 00:00

  Real Betis Balompie – RCD Espanyol

  85 105 
  • HUF: 26,510 Ft - 32,748 Ft

  Belépőjegyek a Real Betis – Espanyol spanyol bajnokok mérkőzésre. A mérkőzés időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A fenti jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • RCD Espanyol – Alavés

  Cornella El Prat @ Barcelona
  2018/04/01 00:00

  RCD Espanyol – Alavés

  45 225 
  • HUF: 14,035 Ft - 70,174 Ft

  Belépőjegyek az RCD Espanyol – Alavés spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek a stadion jegypénztárában vehetők fel voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Atletico Madrid – Deportivo

  Wanda Metropolitano Stadion @ Madrid
  2018/04/01 00:00

  Atletico Madrid – Deportivo

  85 275 
  • HUF: 26,510 Ft - 85,768 Ft

  Belépőjegyek az Atletico de Madrid – Deportivo spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! Várhatóan szombat este lesz a meccs! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Malaga CF – Villarreal

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/04/01 00:00

  Malaga CF – Villarreal

  75 95 
  • HUF: 23,391 Ft - 29,629 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Villarreal spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Real Madrid – Atletico Madrid

  Santiago Bernabéu @ Madrid
  2018/04/07 00:00

  Real Madrid – Atletico Madrid

  30 615 
  • HUF: 9,357 Ft - 191,809 Ft

  Belépőjegyek a Real Madrid – Atletico de Madrid spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés időpontja a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Barcelona – CD Leganes

  Nou Camp @ Barcelona
  2018/04/08 00:00

  FC Barcelona – CD Leganes

  30 215 
  • HUF: 9,357 Ft - 67,055 Ft

  Belépőjegyek az FC Barcelona – Leganes spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre!
  Opciók választása
  Quick View
 • Valencia CF – RCD Espanyol

  Estadio Mestalla @ Valencia
  2018/04/08 00:00

  Valencia CF – RCD Espanyol

  75 125 
  • HUF: 23,391 Ft - 38,986 Ft

  Belépőjegyek az Valencia CF – RCD Espanyol spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-ticket formájában kerül átadásra a meccs hetén egy részét az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Atletico Madrid – Levante

  Wanda Metropolitano Stadion @ Madrid
  2018/04/15 00:00

  Atletico Madrid – Levante

  85 275 
  • HUF: 26,510 Ft - 85,768 Ft

  Belépőjegyek az Atletico de Madrid – Levante spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! Várhatóan szombat este lesz a meccs! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Malaga CF – Real Madrid

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/04/15 00:00

  Malaga CF – Real Madrid

  175 225 
  • HUF: 54,580 Ft - 70,174 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Barcelona – Valencia FC

  Nou Camp @ Barcelona
  2018/04/15 00:00

  FC Barcelona – Valencia FC

  30 325 
  • HUF: 9,357 Ft - 101,362 Ft

  Belépőjegyek az FC Barcelona – FC Valencia spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Real Madrid – Athletic Bilbao

  Santiago Bernabéu @ Madrid
  2018/04/17 00:00

  Real Madrid – Athletic Bilbao

  25 275 
  • HUF: 7,797 Ft - 85,768 Ft

  Belépőjegyek a Real Madrid – Athletic Bilbao spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdése a TV közvetítések miatt változhat! A meccsek 95%-a szombaton szokott lenni! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • RCD Espanyol – SD Eibar

  Cornella El Prat @ Barcelona
  2018/04/18 00:00

  RCD Espanyol – SD Eibar

  45 225 
  • HUF: 14,035 Ft - 70,174 Ft

  Belépőjegyek az RCD Espanyol – SD Eibar spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek a stadion jegypénztárában vehetek fel voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Barcelona – FC Sevilla / Spanyol Király Kupa Döntő

  Wanda Metropolitano Stadion @ Madrid
  2018/04/21 21:30

  FC Barcelona – FC Sevilla / Spanyol Király Kupa Döntő

  265 575 
  • HUF: 82,649 Ft - 179,334 Ft

  Belépőjegyek az FC Barcelona – FC Sevilla spanyol király Kupa (Copa del Rey) döntőre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Atletico Madrid – Real Betis

  Wanda Metropolitano Stadion @ Madrid
  2018/04/22 00:00

  Atletico Madrid – Real Betis

  85 275 
  • HUF: 26,510 Ft - 85,768 Ft

  Belépőjegyek az Atletico de Madrid – Real Betis spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! Várhatóan szombat este lesz a meccs! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Malaga CF – Real Sociedad

  La Rosaleda Stadium @ Malaga
  2018/04/22 00:00

  Malaga CF – Real Sociedad

  75 95 
  • HUF: 23,391 Ft - 29,629 Ft

  Belépőjegyek a Malaga CF – Real Sociedad spanyol bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítés miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel esemény előtt! A meccsek 95%-a szombat este szokott lenni! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyáron felül egyszeri 15 €/foglalás fizetendő.  A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A  jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • Real Madrid – CD Leganes

  Santiago Bernabéu @ Madrid
  2018/04/29 00:00

  Real Madrid – CD Leganes

  25 345 
  • HUF: 7,797 Ft - 107,600 Ft

  Belépőjegyek a Real Madrid – Leganes spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Valencia CF – Eibar

  Estadio Mestalla @ Valencia
  2018/04/29 00:00

  Valencia CF – Eibar

  100 145 
  • HUF: 31,188 Ft - 45,223 Ft

  Belépőjegyek az Valencia CF – SD Eibar spanyol bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-ticket formájában kerül átadásra a meccs hetén egy részét az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.