FC Sevilla – Real Sociedad

Esemény időpont és helyszín

2024.11.03 00:00 @ Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla


Focijegyek az FC Sevilla – Real Sociedad spanyol bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. A mérkőzés pontos kezdési időpontja 1-1,5 héttel az esemény előtt! Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra.



törlés

Leírás

Sevilla Fútbol Club egy spanyol labdarúgócsapat, mely a spanyol első osztályban játszik. A klubot 1905. október 14-énalapították az első labdarúgó klubként Sevillában, és másodikként Andalúziában. A csapat kétszer nyerte meg az UEFA-kupát, háromszor az Európa-ligát, egy alkalommal a spanyol bajnokságot, illetve öt alkalommal a Király-kupát.

Stadion:

Az Estadio Ramón Sánchez Pizjuán egy spanyol labdarúgó stadion. Jelenleg a Sevilla FC futballcsapata használja, mely a Liga BBVA nevű élsőosztályú bajnokságban játszik. Az aréna 45 500 néző befogadására képes. 1957. szeptember 8-ra esett a megnyitás.

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!