Német Bajnokság

A német bajnokok ligája a többi nemzeti bajnoksághoz képest jóval később, csak 1963-ban alakult meg. Ez azonban egyáltalán nem látszik meg a Bundesliga minőségében, hiszen olyan csapatok teszik izgalmassá és Európa-szerte nézetté a mérkőzéseket, mint az FC Bayern München, a Borussia Dortmund, a Werder Bremen vagy a 2008-as bajnok, a Wolfsburg. Számos német csapat küzdi fel magát a Bajnokok Ligájába és az UEFA-kupába, ezzel bizonyítva a német labdarúgás magas színvonalát. Ha Ön is szeretné kedvenc német csapatát szurkolásával győzelemhez segíteni, akkor csupán annyi a teendője, hogy néhány kattintással megrendeli jegyét! Meglepetések mindig lehetnek, így a legbiztosabb, ha a közönség soraiból követi végig a Bundesliga mérkőzéseket. A német labdarúgás legfelsőbb osztálya az 1963-ban megalapított Bundesliga. A bajnoki címet eddig több, mint negyven csapat nyerte el, legtöbbször – 21 alkalommal – az FC Bayern München. Az igazi kemény, férfias küzdelem íze, Európa legharcosabb, legszorosabb bajnoksága. Ugyan ki ne lenne kíváncsi a mára már fogalommá vált Bundesligára, ahol a küzdelem az utolsó percig, az utolsó leheletig folyik? Most itt a lehetőség, hogy a helyszínen szorítson kedvenc csapatáért, avagy a legkiválóbb idegenlégiós magyar futballistákért.

Bundesliga jegyinformáció:

Lentebb megtalál minden közelgő Bundesliga eseményt, amire tudunk jegyet biztosítani online, könnyen, gyorsan, magyarul. A jegyek egy része  viszonteladásból származnak. Egy-egy mérkőzés alkalmával egész Németország megmozdul, és a szerencsések természetesen élőben kísérik figyelemmel kedvenc csapatukat. A német futball Európa-szerte híres és nézett, így ha idén szeretne Ön is jelen lenni a legnagyobb góloknál, akkor ideje biztosítani helyét! Honlapunkon megtalálja jegyét különböző kategóriákban a FC Bayern München, Borussia Dortmund, FC Schalke 04 mérkőzéseire is!

Ne várjon sokáig, mert a jegyekért hatalmas küzdelem folyik, így az a biztos, ha minél hamarabb zsebében tudja belépőjét! Rendelje meg jegyét most online, könnyen, gyorsan, magyarul…

A mérkőzések pontos kezdési időpontja ITT ellenőrizhető!