Német Bajnokság

A német bajnokok ligája a többi nemzeti bajnoksághoz képest jóval később, csak 1963-ban alakult meg. Ez azonban egyáltalán nem látszik meg a Bundesliga minőségében, hiszen olyan csapatok teszik izgalmassá és Európa-szerte nézetté a mérkőzéseket, mint az FC Bayern München, a Borussia Dortmund, a Werder Bremen vagy a 2008-as bajnok, a Wolfsburg. Számos német csapat küzdi fel magát a Bajnokok Ligájába és az UEFA-kupába, ezzel bizonyítva a német labdarúgás magas színvonalát. Ha Ön is szeretné kedvenc német csapatát szurkolásával győzelemhez segíteni, akkor csupán annyi a teendője, hogy néhány kattintással megrendeli jegyét! Meglepetések mindig lehetnek, így a legbiztosabb, ha a közönség soraiból követi végig a Bundesliga mérkőzéseket. A német labdarúgás legfelsőbb osztálya az 1963-ban megalapított Bundesliga. A bajnoki címet eddig több, mint negyven csapat nyerte el, legtöbbször – 21 alkalommal – az FC Bayern München. Az igazi kemény, férfias küzdelem íze, Európa legharcosabb, legszorosabb bajnoksága. Ugyan ki ne lenne kíváncsi a mára már fogalommá vált Bundesligára, ahol a küzdelem az utolsó percig, az utolsó leheletig folyik? Most itt a lehetőség, hogy a helyszínen szorítson kedvenc csapatáért, avagy a legkiválóbb idegenlégiós magyar futballistákért.

Bundesliga jegyinformáció:

Lentebb megtalál minden közelgő Bundesliga eseményt, amire tudunk jegyet biztosítani online, könnyen, gyorsan, magyarul. A jegyek egy része  viszonteladásból származnak. Egy-egy mérkőzés alkalmával egész Németország megmozdul, és a szerencsések természetesen élőben kísérik figyelemmel kedvenc csapatukat. A német futball Európa-szerte híres és nézett, így ha idén szeretne Ön is jelen lenni a legnagyobb góloknál, akkor ideje biztosítani helyét! Honlapunkon megtalálja jegyét különböző kategóriákban a FC Bayern München, Borussia Dortmund, FC Schalke 04 mérkőzéseire is!

Ne várjon sokáig, mert a jegyekért hatalmas küzdelem folyik, így az a biztos, ha minél hamarabb zsebében tudja belépőjét! Rendelje meg jegyét most online, könnyen, gyorsan, magyarul…

A mérkőzések pontos kezdési időpontja ITT ellenőrizhető!

 • Ajándék utalvány

  @ Barcelona, London, Madrid, München
  2016/07/31 18:00

  Ajándék utalvány

  35 790 
  • HUF: 10,915 Ft - 246,372 Ft

  Válassza ki az összeget, fizesse ki kártyával vagy átutalással és írja meg kollégáinknak a megrendelés számmal együtt a sport@worldtickets.hu e-mailre, hogy ki kapja kitől milyen alkalomra és küldjük az utalványt kuponkóddal, amit foglaláskor felhasználhat teljes egészében felhasználhat online, könnyen, gyorsan, magyarul…
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Bayern München – Hertha BSC

  Allianz Aréna @ München
  2018/02/24 15:30

  FC Bayern München – Hertha BSC

  125 195 
  • HUF: 38,983 Ft - 60,813 Ft

  Belépőjegyek a Bayern München – Hertha BSC német bundesliga meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendő foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-jegy formájában kerülnek átadásra (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt) a másik részük papír jegy formájában az Önök által foglalt hotelben vehetőek át voucher ellenében, amit a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre küldünk!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Borussia Dortmund – FC Augsburg

  Signal Iduna Park @ Dortmund
  2018/02/26 20:30

  Borussia Dortmund – FC Augsburg

  95 225 
  • HUF: 29,627 Ft - 70,169 Ft

  Belépőjegyek a Borussia Dortmund – FC Augsburg német bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Schalke 04 – Hertha BSC

  Veltins Aréna @ Gelsenkirchen
  2018/03/03 15:30

  FC Schalke 04 – Hertha BSC

  95 165 
  • HUF: 29,627 Ft - 51,457 Ft

  Belépőjegyek az FC Schalke 04 – Hertha BSC Berlin német bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő
  Opciók választása
  Quick View
 • Hertha BSC Berlin – SC Freiburg

  Olympiastadion Berlin @ Berlin
  2018/03/10 18:00

  Hertha BSC Berlin – SC Freiburg

  70 125 
  • HUF: 21,830 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek a Hertha BSC Berlin – SC Freiburg Bundesliga mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek át a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt

  Signal Iduna Park @ Dortmund
  2018/03/11 18:00

  Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt

  105 245 
  • HUF: 32,746 Ft - 76,406 Ft

  Belépőjegyek a Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt német bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Borussia Dortmund – Hannover 96

  Signal Iduna Park @ Dortmund
  2018/03/18 13:30

  Borussia Dortmund – Hannover 96

  105 245 
  • HUF: 32,746 Ft - 76,406 Ft

  Belépőjegyek a Borussia Dortmund – Hannover 96 német bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Schalke 04 – SC Freiburg

  Veltins Aréna @ Gelsenkirchen
  2018/03/31 15:30

  FC Schalke 04 – SC Freiburg

  95 165 
  • HUF: 29,627 Ft - 51,457 Ft

  Belépőjegyek az FC Schalke 04 – FC Freiburg német bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő
  Opciók választása
  Quick View
 • Hertha BSC Berlin – VFL Wolfsburg

  Olympiastadion Berlin @ Berlin
  2018/03/31 18:00

  Hertha BSC Berlin – VFL Wolfsburg

  70 125 
  • HUF: 21,830 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek a Hertha BSC Berlin – VFL Wolfsburg Bundesliga mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek át a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Borussia Dortmund – VfB Stuttgart

  Signal Iduna Park @ Dortmund
  2018/04/07 15:30

  Borussia Dortmund – VfB Stuttgart

  175 345 
  • HUF: 54,576 Ft - 107,593 Ft

  Belépőjegyek a Borussia Dortmund – VfB Stuttgart német bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Hertha BSC Berlin – 1. FC Köln

  Olympiastadion Berlin @ Berlin
  2018/04/14 15:30

  Hertha BSC Berlin – 1. FC Köln

  75 125 
  • HUF: 23,390 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek a Hertha BSC Berlin – 1. FC Köln Bundesliga mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek át a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen

  Signal Iduna Park @ Dortmund
  2018/04/21 15:00

  Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen

  175 345 
  • HUF: 54,576 Ft - 107,593 Ft

  Belépőjegyek a Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen német bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat, pontos kezdési időpont a mérkőzés előtt 1-1,5 héttel. A belépőjegyek euróban vagy napi árfolyamnak megfelelően forintban, teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetik fel névre szólóan borítékban voucher ellenében.
  Opciók választása
  Quick View
 • Hertha BSC Berlin – FC Augsburg

  Olympiastadion Berlin @ Berlin
  2018/04/28 18:00

  Hertha BSC Berlin – FC Augsburg

  70 125 
  • HUF: 21,830 Ft - 38,983 Ft

  Belépőjegyek a Hertha BSC Berlin – FC Augsburg Bundesliga mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek át a mérkőzés napján névre szólóan borítékban voucher ellenében (amit a meccs hetén küldünk mailen).
  Opciók választása
  Quick View
 • FC Schalke 04 – Eintracht Frankfurt

  Veltins Aréna @ Gelsenkirchen
  2018/05/12 15:00

  FC Schalke 04 – Eintracht Frankfurt

  285 395 
  • HUF: 88,881 Ft - 123,186 Ft

  Belépőjegyek az FC Schalke 04 – Eintracht Frankfurt német bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő
  Opciók választása
  Quick View