West Ham United

A West Ham United Football Club egy angol futballcsapat London keleti részén. 1904 óta az Upton Parkban található 35 016 férőhelyes Boleyn Groundon játsszák hazai meccseiket. A klub 1895-ben alakult Thames Ironworks néven. 1900-ban újjáalakultak West Ham néven. Kezdetekben a Southern League-ben (Déli Liga) és a Western League-ben (Nyugati Liga) játszottak, az Angol Labdarúgó Ligához 1919-ben csatlakoztak. Először 1923-ban szerepelhettek az élvonalban, ekkor az FA Kupa döntőjéig is eljutottak. A Kalapácsosok történetük során végig az első két osztály valamelyikében szerepeltek és háromszor hódították el az FA Kupát (1964, 1975, 1980). Nemzetközi szinten két sikerük van, az 1965-ös KEK- és az 1999-es Intertotó-kupa-győzelem. Legjobb bajnoki helyezésüket az 1985/86-os idényben érték el, amikor harmadikok lettek. A West Ham United az egyetlen csapat, mely a Premier League-ben több, mint 40 pontot szerzett és mégis kiesett (2003). A gárda jelenleg a Premier League-ben szerepel.

Stadion:

A West Ham United otthona a London Stadion (korábban: Olimpiai Stadion vagy Stadion az Erzsébet királynő olimpiai parkban) egy stadion az Erzsébet királynő olimpiai parkban, London Stratford kerületében, 10 kilométerre a városközponttól. A stadiont a 2012-es nyári olimpiai játékokra építették, a nyitó-, és záró-ceremóniák helyszíne volt, illetve az atlétikai eseményeket is itt tartották. Az olimpia után felújították, jelenleg a Premier League-ben szereplő West Ham United otthona. Az első felkészüléseket 2007-ben tették meg, az építkezés hivatalosan 2008. május 22-én kezdődött. A stadion első hivatalos eseményét 2012 márciusában rendezték, egy jótékonysági futóverseny céljaként. Az olimpia és a paralimpia idején befogadóképessége 80 000 fő volt, majd 2016-ban nyitották meg újra, lecsökkentett, 66 000 fős befogadóképességgel. Ezt a számot 60 000-re korlátozták labdarúgó mérkőzések során. A döntés, hogy a West Ham United otthona lesz a stadion, vitatott volt, hiszen a Tottenham Hotspur is pályázott a stadionra. Érdeklődők között volt még több krikett-, és rögbicsapat, a Major League Baseball, a National Football League és a Leyton Orient is.

Jegyátvétel:

A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Cégünk a West Ham United jegyértékesítő partnereként jegykontingenssel rendelkezik, így a jegyeket garantálja egymás mellé (több vásárlás esetén is) 


Egy termék se felelt meg a keresésnek.