Francia Bajnokság

A Ligue 1 (Première division vagy Division 1 2003-ig, jelenleg Ligue 1 Orange) a francia és a monacói labdarúgás legmagasabb osztálya, az LFP egyik divíziója. 1932-ben alapították. A 20 Ligue 1 csapat egy 38 fordulós szezonban kétszer játszik egymással (egy hazai és egy idegenbeli mérkőzést). A szezon végén a tabella utolsó három helyén álló csapat kiesik a Ligue 2-be, onnan szintén 3 csapat érkezik a helyükre.Jelenleg a bajnokság első három helyén álló csapat bekerül a Bajnokok Ligájába, az első kettő a csoportkörben, míg a harmadik az utolsó selejtezőkörben indulhat. A negyedik és ötödik helyen végző csapatok az UEFA-kupában indulhatnak. A győzelemért 3 pont jár, a döntetlenért 1, a vereségért egy sem, ugyanúgy, mint a többi labdarúgó-bajnokságban. A három pontos szabályt 1994-ben vezették be. Egyenlő pontszám esetén a gólkülönbség dönt a helyezésről. A legismertebb és legjelentősebb csapatai a Paris Saint-Germain, az Olympique Lyon és az Olympique de Marseille.

Hivatalos oldala: http://www.ligue1.com/

Francia Bajnokság Jegyinformáció

Ha labdarúgást közvetít a televízió, akkor Önnek otthon a helye? Mától nem, hiszen a www.worldtickets.hu-n keresztül egyszerűen megrendelheti foci jegyét! Itt az idő, hogy élőben lássa a közelgő mérkőzéseket, és a helyszínen szurkolhasson kedvenc csapatának! Mindig is arra vágyott, hogy jelen legyen a(z) Francia Bajnokság meccsén? Akkor egyértelmű, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatja ki, hiszen minden szurkoló legnagyobb álma, hogy kedvencét egy fontos megmérettetésen győzelemhez segíthesse szurkolásával. És mi most segíthetünk Önnek, hogy álma valóra váljon!

Bár a Francia Bajnokság mérkőzésekre nehéz jegyet találni, ha a megfelelő helyen keresi, akkor nagyon is egyszerű!

Rendelje meg a legjobb helyekre szóló Francia Bajnokság jegyeket nálunk garantáltan a legjobb áron, hogy felejthetetlen élményben legyen része! Szurkoljon kedvenceinek a helyszínen Párizsban, Lyonban vagy Marseilles-ben!

 • Ajándék utalvány

  @ Barcelona, London, Madrid, München
  2016/07/31 18:00

  Ajándék utalvány

  35 790 
  • HUF: 10,916 Ft - 246,389 Ft

  Válassza ki az összeget, fizesse ki kártyával vagy átutalással és írja meg kollégáinknak a megrendelés számmal együtt a sport@worldtickets.hu e-mailre, hogy ki kapja kitől milyen alkalomra és küldjük az utalványt kuponkóddal, amit foglaláskor felhasználhat teljes egészében felhasználhat online, könnyen, gyorsan, magyarul…
  Opciók választása
  Quick View
 • Paris Saint Germain (PSG) – Olympique Marseille

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/02/25 21:00

  Paris Saint Germain (PSG) – Olympique Marseille

  225 475 
  • HUF: 70,174 Ft - 148,145 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – Olympique Marseille francia bajnoki meccsre.  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra legkésőbb a meccs hetén.
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Monaco – Bordeaux

  Stade Louis II Stadion @ Monte Carlo
  2018/03/03 20:00

  AS Monaco – Bordeaux

  100 215 
  • HUF: 31,188 Ft - 67,055 Ft

  Focijegyek az AS Monaco – Bordeaux francia bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – FC Metz

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/03/10 20:00

  Paris Saint Germain (PSG) – FC Metz

  85 295 
  • HUF: 26,510 Ft - 92,006 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – FC Metz francia bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma.
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – Angers SCO

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/04/01 20:00

  Paris Saint Germain (PSG) – Angers SCO

  85 315 
  • HUF: 26,510 Ft - 98,244 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – Angers SCO francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra! Foglaláshoz kell minden ember neve!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – AS Monaco

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/04/15 21:00

  Paris Saint Germain (PSG) – AS Monaco

  125 425 
  • HUF: 38,986 Ft - 132,551 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – AS Monaco francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  Paris Saint Germain (PSG) – EA Guingamp

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/04/28 00:00

  Paris Saint Germain (PSG) – EA Guingamp

  125 295 
  • HUF: 38,986 Ft - 92,006 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – EA Guingamp francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra! A foglaláshoz kell minden ember neve!
  Opciók választása
  Quick View
 • Paris Saint Germain (PSG) – Stade Rennais

  Parc des Princes @ Párizs
  2018/05/12 21:00

  Paris Saint Germain (PSG) – Stade Rennais

  95 365 
  • HUF: 29,629 Ft - 113,838 Ft

  Focijegyek a Paris Saint Germain (PSG) – Stade Rennais francia bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak!
  Opciók választása
  Quick View