Portugál Bajnokság

A Portugál labdarúgó-bajnokság első osztálya, szponzorált nevén Liga ZON Sagres a portugál labdarúgás legmagasabb osztálya. A bajnokságban jelenleg 16 csapat szerepel, a címvédő jelenleg az SL Benfica. Eddig a „nagy hármas” néven emlegetett 3 csapat, a SL Benfica, a FC Porto és a Sporting Lisbon összesen 76 alkalommal hódította el a bajnoki trófeát. A maradék 2 bajnoki címen a Belenenses és a Boavista osztozik. A legutóbbi szezon győztese a SL Benfica.

A liga hivatalos oldala: http://www.ligaportugal.pt/

Liga ZON Sagres – Portugál bajnokság jegyinformáció:

Jegyek a 3 legnagyobb és egyben legismertebb csapatok (SL Benfica, FC Porto, Sporting Lisbon) meccseire.

 • Ajándék utalvány

  @ Barcelona, London, Madrid, München
  2016/07/31 18:00

  Ajándék utalvány

  35 790 
  • HUF: 10,915 Ft - 246,372 Ft

  Válassza ki az összeget, fizesse ki kártyával vagy átutalással és írja meg kollégáinknak a megrendelés számmal együtt a sport@worldtickets.hu e-mailre, hogy ki kapja kitől milyen alkalomra és küldjük az utalványt kuponkóddal, amit foglaláskor felhasználhat teljes egészében felhasználhat online, könnyen, gyorsan, magyarul…
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  FC Liverpool – FC Porto

  Anfield Stadion @ Liverpool
  2018/03/06 19:45

  FC Liverpool – FC Porto

  225 475 
  • HUF: 70,169 Ft - 148,135 Ft

  Belépőjegyek a FC Liverpool – FC Porto bajnokok Ligája meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek egy része e-jegy formájában kerülnek átadásra, a másik része az Önök által foglalt hotelben vehetik fel voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt). Amennyiben e-jegy, úgy azt a meccs hetén mailen küldjük.
  Opciók választása
  Quick View
 • Sporting Lisbon – SL Benfica

  Estadio Jose Alvalade @ Lisszabon
  2018/05/06 16:00

  Sporting Lisbon – SL Benfica

  155 215 
  • HUF: 48,339 Ft - 67,051 Ft

  Belépőjegyek a Sporting Club Lisbon – SL Benfica portugál bajnokság meccsére. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra, amit mailen küldünk.
  Opciók választása
  Quick View