FC Porto – Vitoria SC

Esemény időpont és helyszín

2025.02.23 00:00 @ Estádio do Dragão, Porto


Focijegyek az FC Porto – Vitoria Guimarães portugál bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra.törlés

Leírás

A Futebol Clube do Porto (röviden FC Porto) Portugália egyik legismertebb és legsikeresebb labdarúgócsapata. A 2003–04-es szezonban megnyerte a Bajnokok Ligája sorozatot, legutóbb pedig a bajnokság mellett a 2010–11-es Európa-ligát.

Stadion:

Stadionja az Estádio do Dragão (magyarul: Sárkány Stadion) egy labdarúgó-aréna Portugália északi részén, Porto városában. A stadion 2003. november 16-án nyílt meg, az ország által rendezett 2004-es EB egyik helyszínéül szolgált. Építési költsége 98 millió euró volt. A stadion 50 399 nézőt képes befogadni. Tulajdonosa a város világhírű labdarúgócsapata, az FC Porto, a csapat minden meccsét itt játssza.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra az mérkőzés hetén a foglaláskor megadott e-mailre!


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!