AS Roma

as-roma-hd-logoGenovában 1893-ban pár angol fiatal által alapított csapat, mely jelenleg az olasz főváros csapata az arany-bordó AS Róma (Associacione Sportiva Roma), mely elnevezésben az arany a keresztény kötődésre a bordó pedig a birodalom emlékére utal. A Római csapat évről évre próbálja ellensúlyozni a Milánó-i csapatok népszerűségét; egyben elnyerni az olasz bajnoki címet – nagy eséllyel -.

A Foro Italico Sportkomplexumban található 1936-ban épült Stadio Olimpico a két nagy városi rivális, az As Róma és SS Lazio közös otthona. Ez adott otthont az 1990-es futball-világbajnokság döntőjének is, de 2009-ben itt izgulhattuk végig a Bajnokok Ligája döntőjét is.

 • Akció!

  AS Roma – AC Milan

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/02/25 20:45

  AS Roma – AC Milan

  65 375 
  • HUF: 20,271 Ft - 116,949 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – AC Milan olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  SSC Napoli – AS Roma

  San Paolo Stadion @ Nápoly
  2018/03/03 20:45

  SSC Napoli – AS Roma

  85 175 
  • HUF: 26,508 Ft - 54,576 Ft

  Belépőjegyek a SSC Napoli – AS Roma olasz bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  AS Roma – FC Torino

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/09 20:45

  AS Roma – FC Torino

  45 250 
  • HUF: 14,034 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – FC Torino olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – Shaktar Donetsk

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/03/13 20:45

  AS Roma – Shaktar Donetsk

  75 175 
  • HUF: 23,390 Ft - 54,576 Ft

  Belépőjegyek a AS Roma – Shaktar Donetsk bajnokok Ligája mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! Foglaláshoz kérem megadni minden ember pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra! 
  Opciók választása
  Quick View
 • Bologna FC – AS Roma

  Renato Dall'Ara Stadion @ Bologna
  2018/03/31 15:00

  Bologna FC – AS Roma

  55 85 
  • HUF: 17,152 Ft - 26,508 Ft

  Belépőjegyek az Bologna FC – AS Roma olasz bajnoki meccsre. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellégarantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formátumban kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – ACF Fiorentina

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/08 15:00

  AS Roma – ACF Fiorentina

  65 250 
  • HUF: 20,271 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – ACF Fiorentina olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  SS Lazio – AS Roma

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/15 15:00

  SS Lazio – AS Roma

  85 165 
  • HUF: 26,508 Ft - 51,457 Ft

  Belépőjegyek az SS Lazio – AS Roma olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén!
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – Genoa

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/18 15:00

  AS Roma – Genoa

  45 250 
  • HUF: 14,034 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – Genoa olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • AS Roma – Chievo Verona

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/04/29 15:00

  AS Roma – Chievo Verona

  50 250 
  • HUF: 15,593 Ft - 77,966 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – Chievo Verona olasz bajnoki meccsre. A mérkőzések dátuma a TV közvetítések miatt változhat!  A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási / foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • Akció!

  AS Roma – FC Juventus

  Stadio Olimpico @ Róma
  2018/05/13 15:00

  AS Roma – FC Juventus

  100 385 
  • HUF: 31,186 Ft - 120,067 Ft

  Belépőjegyek az AS Roma – FC Juventus olasz bajnoki meccsre. A mérkőzés időpontja a TV közvetítések miatt változhat! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig számát! A jegyek e-jegy formájában kerültek átadásra a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre!
  Opciók választása
  Quick View