Udinese

Az Udinese Calcio (röviden csak Udinese, friuli nyelven Udinês) egy olasz labdarúgóklub Udine városából, Olaszország Friuli-Venezia Giulia régiójából. Az 1896-ban alapított csapat a 2011/2012-es idényben 39. szezonját tölti az olasz labdarúgás első osztályában, a Serie A-ban, megszakítás nélkül pedig 1995 óta tagja az élvonalnak. Eddig még nem sikerült bajnoki címet szerezniük, legjobb eredményük egy 2. helyezés 1955-ből. Olasz Kupát szintén nem nyertek még, 1922-ben ezüstérmet sikerült szerezniük. A nemzetközi kupaporondról egy-egy UEFA Intertotó-kupa-, Mitropa Kupa-, valamint Anglo-Itáliai Kupa-győzelmet tud felmutatni a klub. A 2005-06-os szezonban az Udinese története során először elindulhatott a Bajnokok Ligájában.

Stadion:

A Friuli Stadion (olasz nyelven: Stadio Friuli) olasz labdarúgó-stadion Udinében. 1976-ban nyitották meg és jelenleg is az Udinese bérli. A klub előző stadionja a Stadio Moretti volt. Több más sportágnak is helyet ad a létesítmény így vívás, torna, harcművészet és atlétikaversenyeket is rendeznek itt. Jelenlegi szponzora a Dacia nevét viseli.

Jegyátvétel:

A jegyek névre szólóak és minimum párosával garantáltak egymás mellé! Foglaláshoz kérjük megadni minden utas pontos nevét, pontos születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát. A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra legkésőbb a meccs hetén a foglaláskor megadott e-mailre.

 • FC Juventus – Udinese

  Juventus Arena @ Torinó
  2018/03/11 15:00

  FC Juventus – Udinese

  125 195 
  • HUF: 38,986 Ft - 60,817 Ft

  Belépőjegyek az FC Juventus – Udinese olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A fenti jegyárakon felül egyszeri 15 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem.ig számát!
  Opciók választása
  Quick View
 • SSC Napoli – Udinese

  San Paolo Stadion @ Nápoly
  2018/04/18 15:00

  SSC Napoli – Udinese

  65 100 
  • HUF: 20,272 Ft - 31,188 Ft

  Belépőjegyek a SSC Napoli – Udinese olasz bajnoki mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltak! A jegyek az Önök által foglalt hotelben vehetőek fel névre szólóan borítékban voucher ellenében (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)!
  Opciók választása
  Quick View
 • Udinese – FC Inter

  Dacia Arena @ Udine
  2018/05/06 15:00

  Udinese – FC Inter

  85 185 
  • HUF: 26,510 Ft - 57,699 Ft

  Belépőjegyek az Udinese FC Inter olasz bajnoki meccsre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. A belépőjegyek  teljes összeggel fizetendőek foglaláskor. A belépőjegyek párosával egymás mellé garantáltakA jegyek névre szólóak! Foglaláskor a megjegyzésbe (vagy e-mailen elküldeni) kérjük megadni minden utas pontos nevét, születési dátumát valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. számát! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra!
  Opciók választása
  Quick View