Barcelona – Las Palmas

Esemény időpont és helyszín

2024.12.01 00:00 @ Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona


Belépőjegyek az FC Barcelona – UD Las Palmas spanyol bajnoki meccsre. A mérkőzés kezdési időpontja a TV közvetítések miatt változhat! Pontos kezdési időpont 1-1,5 héttel az esemény előtt! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén. Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma.törlés

Leírás

Az 1899-ben Hans Gamper által alapított csapat mottója: “Més que un club” azaz “több mint egy klub”. Nem véletlen a mottó választás, hiszen a csapat  a katalán életérzés és öntudat jelképe, mely a történelmi múltat tükrözi a presztízs csaták során, mely csúcspontja évről – évre az El Clasico, azaz a Real Madrid elleni derbi. Egy FC Barcelona meccs tehát több mint egy futball, ezt azonban csak a helyszínen lehet átérezni. Az FC Barcelona azon ritka klubok közé tarozik, melyek a spanyol labdarúgó-bajnokság létrehozása óta folyamatosan az első osztály küzdelmeiben vesznek részt. A csapat a 2008/09-as szezon végéig 19 alkalommal volt bajnok és 22 alkalommal szerezte meg az ezüstérmet és számtalan nemzetközi tornán szerepelt sikerrel. Legutóbb a 2009-es Bajnokok ligáján aratot győzelmet a Manchester United csapata felett. A csapat eddig olyan világhírű külföldi játékosokat tudhatott a soraiban, mint Kubala László, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán, Johan Cruyff, Diego Maradona, Gary Lineker, Romário, Rivaldo, Luís Figo, Ronaldo, Ronaldinho és Thierry Henry, hogy csak a jelentősebbeket említsük. A klub hazai játékosai közül pedig számos labdarúgó volt meghatározó tagja a spanyol labdarúgó-válogatottnak.

Stadion:

Az Estadi Olímpic Lluís Companys, korábban Estadi Olímpic de Montjuïc és Estadio de Montjuic) egy stadion Barcelonában, Katalóniában, Spanyolországban. Eredetileg 1927-ben építették az 1929-es városi nemzetközi kiállításra (és Barcelona pályázata az 1936-os nyári olimpiai játékokra, amelyet Berlinnek ítéltek oda), 1989-ben újították fel, hogy az 1992-es nyári olimpia[2] és az 1992-es nyári olimpiai játékok fő stadionja legyen. Paralimpia. A 2023–2024-es szezonban ez lesz az FC Barcelona hazai stadionja, a Camp Nou alappályájának felújítása miatt. Jelenlegi 54 367 férőhelyes[1] (67 007 az 1992-es olimpián) befogadóképességével az Estadi Lluís Companys Spanyolország 6. és Katalónia 2. legnagyobb stadionja. A stadion az Anella Olímpica területén található, Montjuïc-ban, egy nagy dombon a város délnyugati részén, amely a kikötőre néz.

Jegyátvétel:

A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén, amit a foglaláskor megadott e-mailre küldünk.

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé az alábbiak szerint:


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!