Döntő W49 vs W50 – Meccs 51

Esemény időpont és helyszín

2024.07.14 21:00 @ Olympiastadion Berlin, Berlin


Belépőjegy a választott kategóriában a 2024-es Labdarúgó Európa Bajnokság meccsére. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 €/foglalás címen kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal. Fogalaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma. A kifizetett és visszaigazolt jegyek garantáltak.törlés

Leírás

2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egyszerűen Euro 2024 lesz a 17. Európa-bajnokság, amely az UEFA által szervezett, négyévente megrendezésre kerülő férfi labdarúgó-válogatottjai számára kiírt Európa-bajnokság. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban. Németország harmadik alkalommal rendezi meg az Eb-t. A jelenlegi cím védő az olasz válogatott.

Helyszin:

Az Olympiastadion stadion Berlinben, melyet az 1936-os nyári olimpiára építettek. Az stadion ma a Hertha BSC labdarúgóklub otthona. Az 1974-es és a 2006-os labdarúgó-világbajnokság egyik helyszíne. A jelenlegi stadiont, amelyet a hatalmas Olympischer Platz vesz körül, az 1936-os nyári olimpiára építették. Azóta egyszer átépítették, a 2006-os futball világbajnokságra pedig felújították. A Hertha BSC hazai meccseit a berlini Olimpia stadionban játssza, amely 76 243 néző befogadására alkalmas. Ez a második legnagyobb ilyen jellegű intézmény Németországban, a dortmundi Westfallen stadion után (82 932). A stadiont más stadionokkal együtt a 2006-os FIFA labdarúgó világbajnokságra újították fel, kis részt meghagyva az 1936-os Berlini nyári olimpiai játékokra épített stadionból. A világbajnokság alatt hat mérkőzést rendeztek itt, többek között a döntőt is. (forrás: Wikipedia). A második világháborúban alig szenvedett károkat, bár 1945 májusában a birtoklásáért nagy harc folyt a Vörös Hadsereg és a németek közt, amelyben a gyerekkatonákból verbuvált Hitlerjugend 2000 tagja halt meg. A stadion szomszédságában építtette meg Adolf Hitler a Maifeldet, a 250 ezer nézőt befogadni képes hatalmas gyepes mezőt, ahol a Harmadik Birodalom május 1-jei gimnasztikai bemutatóit tartották. Az Olympiastadion eredeti befogadóképessége 110 ezer ember volt. Volt egy VIP szektora, ahol Hitler és meghívottjai foglalhattak helyet. A stadion ma is magán viseli a nácik építkezésének nyomait. Miután kiderült, hogy ez lesz a 2006-os világbajnokság döntőjének helyszíne, ez némi vitát is gerjesztett. „A történelem, az épületek totalitása itt van. A náci látkép nem tűnt el teljesen” – mondta Huenter Gebauer sportszociológus. „Erődhöz illő tornyok állnak itt, és amikor az emberek idejönnek, azt fogják kérdezni, hol ült a Führer.” A felújított stadion megnyitóján Otto Schily akkori német belügyminiszter is elismerte, hogy a stadion rossz emlékeket is felébreszthet, de hozzátette: „2006-ban a világ egy modern, demokratikus és nyitott Németországra fog tekinteni.” 

Jegyátvétel

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerülnek átadásra a meccs előtt pár nappal.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!