Akció!

Skócia – Magyarország – Meccs 26

Esemény időpont és helyszín

2024.06.23 21:00 @ MPH Arena, Stuttgart


Belépőjegy a választott kategóriában a 2024-es Labdarúgó Európa Bajnokság csoport meccsére. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 €/foglalás címen kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár héttel. Fogalaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma. A kifizetzett és visszaigazolt jegyek garantáltak! A jegyek magyar és semleges szektorba szólnak! A jegyek hivatalos forrásból származnak, de nem hivatalos áron!törlés

Leírás

2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egyszerűen Euro 2024 lesz a 17. Európa-bajnokság, amely az UEFA által szervezett, négyévente megrendezésre kerülő férfi labdarúgó-válogatottjai számára kiírt Európa-bajnokság. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban. Németország harmadik alkalommal rendezi meg az Eb-t. A jelenlegi cím védő az olasz válogatott.

Helyszin:

MHPArena Németországban, Baden-Württemberg tartomány fővárosában, Stuttgart-ban található. A stadion építése 1933-ban fejeződött be. A városi alakulat, a VfB Stuttgart minden egyes hazai mérkőzését ebben a létesítményben játssza.

Jegyátvétel

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerülnek átadásra a meccs előtt pár héttel. A kifizetzett és visszaigazolt jegyek garantáltak! A jegyek semleges szektorba szólnak!


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!