Törökország – Portugália – Meccs 23

Esemény időpont és helyszín

2024.06.22 18:00 @ BVB Stadion, Dortmund


Belépőjegy a választott kategóriában a 2024-es Labdarúgó Európa Bajnokság meccsére. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 €/foglalás címen kiszállítási/foglalási díj fizetendő! A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerülnek átadásra az esemény előtt pár nappal. Fogalaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma. A kifizetett és visszaigazolt jegyek garantáltak.törlés

Leírás

2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egyszerűen Euro 2024 lesz a 17. Európa-bajnokság, amely az UEFA által szervezett, négyévente megrendezésre kerülő férfi labdarúgó-válogatottjai számára kiírt Európa-bajnokság. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban. Németország harmadik alkalommal rendezi meg az Eb-t. A jelenlegi cím védő az olasz válogatott.

Helyszin:

Signal Iduna Park – az EB idejére BVB Stadion Dortmund – egy UEFA által öt csillaggal kitüntetett labdarúgóstadion a németországi Dortmundban. A Borussia Dortmund otthonául szolgáló létesítmény az ország legnagyobb kizárólag a labdarúgást szolgáló építménye. A pályán rendszeresen szerepel a német válogatott és a 2006-os labdarúgó világbajnokság több mérkőzését is itt játszották. A stadiont az 1974-es labdarúgó-világbajnokság alkalmából építtette Dortmund városa, hogy a korábbi elöregedett létesítmény helyett megfelelő színvonalon láthassa vendégül a világ legjobb csapatait. Az új stadionban 54 000 néző foglalhatott helyet. A építkezés 31 millió márkát emésztett fel, amelyet az NSZK, Észak-Rajna-Vesztfália tartomány és Dortmund városa együttesen fizetett ki. Az új pálya nevét (Westfalenstadion) a tartományról kapta. A nyitómérkőzést a Ruhr-vidék két régi nagy riválisa a Schalke 04 és a Borussia Dortmund játszotta. Az 1974-es világbajnokság mérkőzései után a Borussia Dortmund költözött a szomszédos Stadion Rote Erde-ből a Westfallenstadionba. A Borussia ebben az időben a másodosztályban szerepelt, ezért 1976-ig kellett várni az első Bundesliga-mérkőzésre, amikor a saját stadionjának bővítése miatt a VfL Bochum költözött ideiglenesen Dortmundba. A Westfallenstadion 1990-ig szinte változtatás nélkül működött. 1992-ben az állóhelyeket megszüntették, helyüket székek foglalták el, ezért a lehetséges nézőszám 42 800 főre csökkent. 1990-től kezdve másfél évtizeden át három nagy hullámban újították fel és alakították át a létesítményt. 1995 és 1999 közötti első lépcsőben kibővítették a pálya hosszanti oldala mentén húzódó keleti és a nyugati lelátót. Ezzel a nézőszám 55 000 főre növekedett. A nyugati lelátón egy dísztribünt és egy ún. VIP-zónát is kialakítottak. A bővítés második lépcsőjében megmagasították a déli és északi lelátókat is. A déli lelátót a dortmundi hagyományoknak megfelelően kizárólag állóhelyes résznek építették, ahol 25 000 szurkoló fért el. Ezzel a bővítéssel a stadion kapacitása 68 600 főre emelkedett. A Dortmund ebben az időben igen jól szerepelt az európai kupákban. Az UEFA azonban nemzetközi mérkőzésen tiltotta az állóhelyek használatát, ezért a nem sokkal korábban megépített állóhelyeket ülőhelyekké alakították át. (A lehetséges nézőszám 53 000-re csökkent.) A harmadik fázisban, 2002-2003-ban az addig kihasználatlan sarkokat is beépítették. A saroklelátók megnyitásával a kapacitás 83 000 főre nőtt. Az északi tribün alatt a Borussia Dortmund múzeumát és éttermeket alakítottak ki. Ebben az időben kerültek a stadion fölé a lelátók tetejét tartó rikítóan sárga pillonok, amelyek mára a város jelképeivé váltak. A 2006-os labdarúgó világbajnokságra készülve elektronikus beléptetőrendszert építettek ki és teljesen felújították az illemhelyeket. A világbajnokság mérkőzéseit 81 264 fő nézhette végig. Az átalakítások után az UEFA öt csillagos minősítést adományozott a Westfalenstadionnak, így ezen a pályán akár BL döntőt is rendezhetnek.

Jegyátvétel

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerülnek átadásra a meccs előtt pár nappal.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!