Akció!

Bajnokok Ligája Döntő 2024

Esemény időpont és helyszín

2024.06.01 20:00 @ Wembley Stadion, London


Belépőjegyek a 2024-es Bajnokok Ligája döntőre, ahol a Real Madrid – Borussia Dortmund játszik! A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valuta nemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. Az Árváltozás jogát fent tartjuk! Pontos szektort nem, de kategóriát garantálunk! A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé és mobiljegy formájában kerülnek átadásra. Páratlan jegyek foglalása esetén kérje egyedi ajánlatunkat a sport@worldtickets.hu e-mailen! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél száma.törlés

Leírás

2023–2024-es UEFA-bajnokok ligája a legrangosabb európai nemzetközi labdarúgókupa, mely jelenlegi nevén a 32., jogelődjeivel együttvéve pedig a 69. alkalommal került kiírásra. A döntőnek a londoni Wembley Stadion ad otthont. A győztes részt vesz a 2024-es UEFA-szuperkupa döntőjében, ahol az ellenfele a 2023–2024-es Európa-liga győztese lesz. Részt fog venni ezek mellett a 2025-ös FIFA-klubvilágbajnokságon is a győztes.

Stadion:

Wembley Stadion (szponzorációs okokból angolul: Wembley Stadium connected by EE) egy labdarúgó-stadion Wembley-ben, Londonban. 2007-ben nyílt meg a korábbi Wembley Stadion helyén, melyet 2002–2003-ban bontottak le. A stadion nevezetes labdarúgó-mérkőzéseknek ad otthont, többek között itt játssza találkozóit az angol válogatott, és itt rendezik az FA-kupa döntőjét. A Wembley Stadion az angol válogatottat irányító testületnek, az Angol labdarúgó-szövetségnek (FA) a székhelye, melynek leányvállalata a Wembley National Stadium Ltd (WNSL). 90 000 férőhelyével az Egyesült Királyság legnagyobb, és Európa második legnagyobb stadionja.

A Populous és a Foster and Partners által tervezett stadiont a 134 méter (440 láb) magas Wembley Arch koronázza meg, amely esztétikus mérföldkőként szolgál Londonban és szerkezetileg is, a boltív ugyanis a teljes tetőterhelés 75%-át támasztja. A stadiont az ausztrál Multiplex cég építette 798 000 000 fontos – ma 1,2 milliárd fontnak megfelelő – költséggel. A közhiedelemmel ellentétben a stadionnak nincsen behúzható tetője, amely teljesen elfedi a pályáját. Két, részben visszahúzható tetőszerkezet kinyitható a stadion keleti és nyugati vége felett, hogy elősegítse a napfényt, ez által pedig a pálya füvezetének növekedését is.

Az angol válogatott hazai mérkőzései és az FA-kupa döntő mellett a stadion az angol labdarúgás egyéb jelentős meccseinek is otthont ad, többek között a szezonnyitó Community Shieldnek, a Ligakupa-döntőnek, az FA-kupa elődöntőjének, a Football League Trophynak, az English Football League rájátszásainak, az FA Trophy-nak, az FA Vase-nek, és a National League rájátszásainak. AZ Európai Labdarúgó-szövetség ötcsillagos stadionjában zajlott az UEFA-bajnokok ligája 2011-es és 2013-as döntője, és hét mérkőzést fognak megrendezni ott a 2020-as Európa-bajnokságon (az elődöntőt és a döntőt is), valamint a stadion a 2024-es Bajnokok Ligája-döntőjének helyszíne lesz.

2014-ben a Wembley Stadion hatéves támogatási megállapodást kötött az EE Limited mobilszolgáltatóval, melynek keretében a cég technológiai és infrastrukturális szolgáltatásokat nyújt a helyszín számára. A megállapodás értelmében a stadiont „EE által támogatott Wembley Stadionnak” (Wembley Stadium connected by EE) nevezik.

Jegyátvétel:

A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és itthon átadásra kerülnek (mobiljegy vagy pdf formájában) legkésőbb a meccs hetén!
Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!