Paris Saint-Germain (PSG) – PSV Eindhoven

Esemény időpont és helyszín

2024.10.22 21:00 @ Parc des Princes, Párizs


Belépőjegyek a Paris Saint-Germain – PSV Eindhoven bajnokok Ligája mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendőek a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra.



törlés

Leírás

Minden kétséget kizárva, ez a labdarúgás legrangosabb tornája, így legyen szó egy élő Bajnokok Ligája selejtezőről vagy döntőről, életre szóló élményben lesz része! A ligának több, mint egy milliárdos nézőközönsége van minden évben, így garantáltan nem Ön lesz az egyetlen, aki az áhított jegyekért megküzd! A Bajnokok Ligáját nem elég a televízión keresztül követni, egy élő mérkőzés minden focikedvelő legnagyobb álma! És most itt a lehetőség, hogy befizessen egy álomra! Nálunk minden Bajnokok Ligája meccsre megtalálja több kategóriában jegyét, legyen szó a Arsenal, FC Chelsea, AC Milan, Manchester United, Real Madrid vagy a Barcelona mérkőzéseiről! Ha kíváncsi Európa legjobb csapatainak káprázatos játékára, akkor ideje bebiztosítania helyét a közelgő mérkőzésekre!

Paris Saint-Germain (röviden PSG) egy francia labdarúgócsapat, melyet 1970-ben alapítottak a francia fővárosban, Párizsban. A PSG nem csak Párizs, de Franciaország egyik legmeghatározóbb, legismertebb focicsapata is. A klub stadionja a Parc des Princes, amely 46 480 néző befogadására alkalmas. 1974-es feljutása óta folyamatosan a francia első osztály (Ligue 1) tagja. Alapító tagja volt a G-14 nevű konglomerátumnak, melyet az Európai klubszövetség váltott fel. 2011. júniusában a klubot megvette a katari Nasser Al-Khelaifi, aki aklub elnöke lett. A 2011-12-es szezon kezdete óta jelentős összegekért vettek játékosokat. Az első ilyen igazolás az argentín Javier Pastore volt, majd érkezett 2013 januárjában a Chelsea FC brazil válogatott hátvédje Alex, a volt barcelonás Maxwell, és az FC Internazionale olasz válogatott játékosa, Thiago Motta. A következő szezonban tovább erősödött a klub, érkezett Thiago Silva, és Zlatan Ibrahimović az AC Milantól, valamint Ezequiel Lavezzi a SSC Napoli játékosa. Lucas Moura leigazolása a São Paulo FC-től a legdrágább brazil transzfer volt a labdarúgás történetében. 2013. elején a szezon végéig kölcsönben játszott itt David Beckham is.

Stadion:

Stadionjuk a Parc des Princes Franciaországban, Párizsban található. Eredetileg kerékpár stadionnak épült 1903-ban a Tour de France számára. Az átalakítást követően ez lett a Stade de France, a nemzeti stadion, amíg az 1998-as labdarúgó-világbajnokságra a FIFA követelményeinek megfelelően át nem alakították. Az UEFA négycsillagos besorolást adott a Parc des Princes stadionnak. Nézőterének befogadóképessége 48 712 fő és otthont ad a Paris Saint-Germain FC (PSG) labdarúgó klubnak. A stadion gyors megközelítésére és elhagyására metro megállók állnak rendelkezésre.

Jegyátvétel

A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra (mailen küldjük a foglaláskor megadott e-mailre legkésőbb 1 héttel az esemény előtt)


Esemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!