Jacksonville Jaguars – Chicago Bears

Esemény időpont és helyszín

2024.10.13 14:30 @ Tottenham Hotspur Stadium, London


Belépőjegyek a Jacksonville Jaguars – Chicago Bears NFL London mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendők a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendőA jegyek e-jegy formájában kerül átadásra a meccs előtt pár nappal. Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma.törlés

Leírás

Az amerikai futball rajongói immár hetedik alkalommal tekinthetik meg élőben, 2024-ban 2 alkalommal a Tottenham új stadionjában, ahogy a Nemzeti Futball Liga (NFL) 4 kiemelkedő csapata csap össze egymással.

AZ AMERIKAI FUTBALL – amelyet az Egyesült Államokban egyszerűen csak futballnak (football) neveznek – egy rendkívül kemény, sokszor durvának látszó játék, amely felvonultatja a sport összes szépségét: gyors futások, agresszivitás, taktikai fegyelem, nyers erő, pontos dobások, ütközések. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: eljuttatni a labdát az ellenfél célterületére (end zone). Talán nincs is más olyan sportág, amely akkora fizikai igénybevételt követelne a játékosoktól, mint a futball. Elég belegondolni abba, hogy egy-egy profi mérkőzésen átlagosan 130 kilós óriások feszülnek egymásnak, és igyekeznek minél előbb földbe döngölni azt, akinél a labda van.

Az amerikai és az európai foci nem sok hasonlóságot mutat, de természetesen azért akadnak átfedések. Mindkét sportág gyökerei Angliába nyúlnak vissza, hisz az amerikai futball tulajdonképpen a britek egyik kedvenc játékából, a rögbiből (rugby) származtatható (egyébként nagyon sokan ma is keverik a két válfajt, és következetesen “lerögbizik” az USA-beli tojáslabdázást, amely Kanadán keresztül hódította meg Észak-Amerikát). Az 1990-es években a futball fokozatosan előre tört a népszerűségi listán, és ma már nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a legkedveltebb tömeg sportággá vált.

Stadion:

Tottenham Hotspur Stadion a Tottenham Hotspur labdarúgóklub otthona. Észak-Londonban, Tottenham-ben található, 2019-ben építették. Jelenleg 62 062 férőhelyes. A stadion gyepszőnyegét kevesebb mint fél óra alatt teljesen el lehet tüntetni. Az stadion déli lelátója 17 500 férőhelyével egész Anglia legnagyobb egyszíntes szektora. A tetején egy üvegsétány húzódik, aki pedig ezen végigsétál, az hozzá érhet az épület tetején elhelyezett szimbólumhoz, a fiatal kakashoz. A lelátót úgy alakították ki, hogy a szurkolók rendkívül közel legyenek a pályához, a hangjukat pedig a lehető legjobban továbbítsa a játéktér felé, ezzel elősegítve a fantasztikus atmoszférát. A szektor saját identitással, egyedi karakterrel rendelkezik. A lelátó alatt húzódik egy hatalmas üvegátrium, ahol többek között egy hatvanöt méter hosszú bárpult található és különböző étkezési, italozási lehetőségeket kínál. Saját mikro-sörfőzde is helyet kapott a létesítményben. A kiszolgáló-létesítmények között szerepel néhány bár és étterem, ahonnan üvegfalakon keresztül tekinthető meg, hogy hogyan futnak ki a pályára a labdarúgók. Többféleképpen is emléket állít a stadion a White Hart Lane-nek. A komplexum előcsarnoka Tottenham Hotspur régi otthonának szétzúzott törmelékeiből épültek, valamint emléktáblát kapott az előző kezdőkör pontos helye is az egyik szektorban, illetve a stadion bizonyos részeit a Tottenham régi meccsplakátjai díszítik.

Jegyátvétel:

A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!