Jacksonville Jaguars – Chicago Bears

Esemény időpont és helyszín

2024.10.13 14:30 @ Tottenham Hotspur Stadium, London


Belépőjegyek a Jacksonville Jaguars – Chicago Bears NFL London mérkőzésre. A fenti árak/jegy értendők a megadott kategóriában és valutanemben. Az árak nem tartalmaznak szállást, utazási költséget. A belépőjegyek teljes összeggel fizetendők foglaláskor. A belépőjegyek párosával garantáltak egymás mellé! A fenti jegyárakon felül egyszeri 5 € kiszállítási/foglalási díj fizetendőA jegyek e-jegy formájában kerül átadásra a meccs előtt pár nappal. Foglaláshoz kell minden ember pontos neve, születési dátuma valamint útlevél vagy kártyás szem. ig. száma.A kiválasztott jegy nincs készleten. Érdeklődjön róla az info@worldtickets.hu email címen.

Leírás

Az amerikai futball rajongói immár hetedik alkalommal tekinthetik meg élőben, 2024-ban 2 alkalommal a Tottenham új stadionjában, ahogy a Nemzeti Futball Liga (NFL) 4 kiemelkedő csapata csap össze egymással.

AZ AMERIKAI FUTBALL – amelyet az Egyesült Államokban egyszerűen csak futballnak (football) neveznek – egy rendkívül kemény, sokszor durvának látszó játék, amely felvonultatja a sport összes szépségét: gyors futások, agresszivitás, taktikai fegyelem, nyers erő, pontos dobások, ütközések. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: eljuttatni a labdát az ellenfél célterületére (end zone). Talán nincs is más olyan sportág, amely akkora fizikai igénybevételt követelne a játékosoktól, mint a futball. Elég belegondolni abba, hogy egy-egy profi mérkőzésen átlagosan 130 kilós óriások feszülnek egymásnak, és igyekeznek minél előbb földbe döngölni azt, akinél a labda van.

Az amerikai és az európai foci nem sok hasonlóságot mutat, de természetesen azért akadnak átfedések. Mindkét sportág gyökerei Angliába nyúlnak vissza, hisz az amerikai futball tulajdonképpen a britek egyik kedvenc játékából, a rögbiből (rugby) származtatható (egyébként nagyon sokan ma is keverik a két válfajt, és következetesen “lerögbizik” az USA-beli tojáslabdázást, amely Kanadán keresztül hódította meg Észak-Amerikát). Az 1990-es években a futball fokozatosan előre tört a népszerűségi listán, és ma már nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a legkedveltebb tömeg sportággá vált.

Stadion:

Tottenham Hotspur Stadion a Tottenham Hotspur labdarúgóklub otthona. Észak-Londonban, Tottenham-ben található, 2019-ben építették. Jelenleg 62 062 férőhelyes. A stadion gyepszőnyegét kevesebb mint fél óra alatt teljesen el lehet tüntetni. Az stadion déli lelátója 17 500 férőhelyével egész Anglia legnagyobb egyszíntes szektora. A tetején egy üvegsétány húzódik, aki pedig ezen végigsétál, az hozzá érhet az épület tetején elhelyezett szimbólumhoz, a fiatal kakashoz. A lelátót úgy alakították ki, hogy a szurkolók rendkívül közel legyenek a pályához, a hangjukat pedig a lehető legjobban továbbítsa a játéktér felé, ezzel elősegítve a fantasztikus atmoszférát. A szektor saját identitással, egyedi karakterrel rendelkezik. A lelátó alatt húzódik egy hatalmas üvegátrium, ahol többek között egy hatvanöt méter hosszú bárpult található és különböző étkezési, italozási lehetőségeket kínál. Saját mikro-sörfőzde is helyet kapott a létesítményben. A kiszolgáló-létesítmények között szerepel néhány bár és étterem, ahonnan üvegfalakon keresztül tekinthető meg, hogy hogyan futnak ki a pályára a labdarúgók. Többféleképpen is emléket állít a stadion a White Hart Lane-nek. A komplexum előcsarnoka Tottenham Hotspur régi otthonának szétzúzott törmelékeiből épültek, valamint emléktáblát kapott az előző kezdőkör pontos helye is az egyik szektorban, illetve a stadion bizonyos részeit a Tottenham régi meccsplakátjai díszítik.

Jegyátvétel:

A jegyek minimum párosával garantáltak egymás mellé. A jegyek e-jegy formájában kerülnek átadásra a meccs hetén.


Esemény helyszíne térképen


Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!