Akció!

Forma 1 Olasz Nagydíj – Monza

Esemény időpont és helyszín

2024.08.30 10:00 @ Autodromo Nazionale Monza, Monza


Belépőjegyek a választott kategóriában és tribünön a FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA futamra. A jegyek párosával garantáltak egymás mellé és e-jegy formájában kerülnek átadásra az esemény hetén.törlés

Leírás

Az olasz nagydíj (Gran Premio d’Italia) 1950 óta van jelen a Formula–1-es versenyek között. Rajta kívül a brit nagydíjat rendezik csak 1950 óta megszakítás nélkül. Az 1980-as szezon kivételével minden versenyt a Milánó melletti Monzában rendezték, mivel akkor a Bologna melletti Imolában, az Autodromo Enzo e Dino Ferrari adott otthont az olasz nagydíjnak.

Pálya:

Az Autodromo Nazionale Monza egy olaszországi versenypálya. Az 5 kilométer hosszú versenypályán, a Monzai Királyi Parkban, Milánótól északkeletre 1922. szeptember 3-án rendezték meg a nyitóversenyt. A versenypályán autó és motorversenyeket rendeznek. 1950 óta rendezik meg itt mindössze egyetlen éves megszakítással a Formula–1 olasz nagydíjat. 1980-ban a pálya átépítése miatt az olasz nagydíjat egy évre az imolai Autodromo Enzo e Dino Ferrari versenypályára helyezték át. A pályán 1992 óta több nagy változtatást hajtottak végre a sikánokon. Az 1935-ben épített három híres sikán: a Prima Variante, a Variante della Roggia és a Variante Ascari. Ezek a kanyarok egészen az 1970-es évekig ki voltak iktatva a pályából. A versenypálya a rajta elérhető nagy átlagsebességek miatt igen veszélyesnek számít. Sok halálos baleset történt, mint az 1961-ben meghalt akkori világbajnokságot vezető Wolfgang Graf Berghe von Trips (aki mellett még 15 néző vesztette életét), vagy Rupert Hollaus és a posztumusz világbajnok Jochen Rindt 1970-ben. Az eredetileg versenyre és tesztelésre tervezett pályához egy bedöntött kanyarokkal rendelkező ovál-gyűrűt is építettek, melyet legutoljára 1961-ben használtak a Formula–1-ben. A teljes pálya (az ovál és a hagyományos pálya együttese) 10 kilométer hosszú volt. A rajt-célegyenesen ekkor egymással párhuzamosan haladtak el a versenyzők. Az ovál ma már omladozó állapotban van.


2014 óta cégünkön keresztül lehetőség van úgynevezett Paddock Club belépőjegyek foglalására is szinte minden futamra. A ilyen belépőjegyekkel a legjobb helyekről történő futam megtekintése mellett ügyfeleinknek az étel-ital fogyasztás mellett lehetősége nyílik betekintést nyerni a kulisszákba is! A szemfülesebbek még személyesen is találkozhatnak valamelyik pilótával és begyűjthetik aláírásukat vagy közösen selfiszhetnek vele.

Fontos: Minden versenynél külön feltüntetjük, hogy mit tartalmaz pontosan a paddock belépőjegy, mert egyes futamoknál eltérő lehet!

– Belépés a Forma 1 Paddock Club területére
– Super Gold (Paddock trület) tribünjegy
– Kávé-tea, péksütemények
– Bár pezsgővel, ínyenc ebéd finom borokkal
– Box-utca látogatás megadott időpontban
– Hivatalos program és egy pár füldugó
– Szórakozási lehetőség
– 3 vendégenként 1 pakolóhelyEsemény helyszíne térképen


Talán érdekelnek ezek az események..

Miért válasszon minket?


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Az Ön által kiválasztott jegyeket biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolja meg.

100% ELÉGEDETTSÉG

Cégünk 100% garanciát vállal a megrendelt szolgáltatásokra (jegykategória, kiszállítás) minőségére.

10 ÉV TAPASZTALAT

10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket sporteseményekre a világ minden pontján!

100% MEGBÍZHATÓ

Cégünk hivatalos forrásból biztosít belépőjegyeket. Helyszíni vagy 24 órás telefonos asszisztenciával segítjük utasainkat!

PRECIZITÁS-GYORSASÁG

Munkatársaink precíz, rugalmas munkával állnak rendelkezésére, hogy Ön zavartalanul, a legjobb helyekről élvezhesse a mérkőzéseket!

120% GARANCIA

A nálunk megrendelt, kifizetett belépőjegyekre 120% garanciát vállalunk. Velünk biztos ott lesz!